Kwaliteitsvol maatwerk bij nieuwbouw & verbouwen,
voor sleutel-op-de-deur & totaalprojecten

+60 jaar ervaring

Zorgeloos en kwaliteitsvol (ver)bouwen

Zowel voor nieuwbouwprojecten als verbouwingen en renovaties mag u rekenen op een totaalservice. Wij werken sleutel-op-de-deur.

1. Uniek ontwerp volgens uw wensen en verlangens

Elke project is uniek en beschouwen we als maatwerk. Het ontwerp schaven we in onderling overleg bij totdat u 100% tevreden bent. Voor elk project werken we met een uitgebreid lastenboek op maat volgens uw wensen en verwachtingen. Vooraleer u met ons in zee gaat, maken we voor u gratis en vrijblijvend een gedetailleerd voorontwerp. Contacteer ons nu voor een afspraak.


2. Een heldere totaalprijs

Vooraleer de realisatie start, weet u exact waar u aan toe bent. U krijgt een heldere totaalprijs. Onze gedetailleerde offertes verzekeren u van een heldere totaalprijs, zonder onaangename verrassingen.


3. Alle administratieve verplichtingen nemen we op ons

Wij nemen voor het volledige bouwproject alle administratieve verplichtingen op ons. Dit betekent:

  • Opmaak stedenbouwkundig dossier
  • Stabiliteitsstudies
  • Aansluitingsaanvragen nutsvoorzieningen
  • Veiligheidscoordinatie en postinterventiedossier
  • EPB-verslaggeving
  • Aanvraag keuringsattesten
  • ...

4. Persoonlijke begeleiding, 1 aanspreekpunt

Onze grote kracht schuilt in onze persoonlijke betrokkenheid bij uw project. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de overhandiging van de sleutels mag u rekenen op een nauwe en intensieve samenwerking met regelmatige contactmomenten. Ook voor de materiaalkeuze garanderen wij deskundig en persoonlijk advies.


5. Kwaliteitsvolle realisatie

Onze werfleider kijkt tijdens de uitvoering toe op een kwaliteitsvolle realisatie. Wij beschikken over eigen metsersteams en vakmensen die de volledige ruwbouw voor hun rekening nemen. Daarnaast tellen onze rangen ook eigen dakwerkers, grondwerkers, vloer- en tegelleggers en schrijnwerkers. Voor de technieken werken we onder ons toezicht samen met onze vaste bouwpartners.


6. Interieurinrichting met eigen schrijnwerkerij

Voor de inrichting van uw keuken, badkamer, trappen, maatkasten... schakelen we onze eigen schrijnwerkerij in. Ook voor de interieurinrichting verzekeren we creatieve ontwerpen op maat.

© 2016 Bouwonderneming OOMS | Alle rechten voorbehouden. Mixed by Aroma Communicatie   & Developed by CarpeData