10.06.2023 // Voorstelling Quooker Front & Quooker Cold Water Filter

Op zaterdag 10 juni stelt Quooker in ons inspiratiecentrum zijn twee nieuwste producten voor: de Quooker Front keukenkraan en de Quooker Cold Water Filter.

10.06.2023 // Voorstelling Quooker Front & Quooker Cold Water Filter

Quooker zou Quooker niet zijn als het niet blijft innoveren 'rond de spoelbak'. De producent die 100°C kokend water uit de keukenkraan laat komen, lanceerde de voorbije maanden twee nieuwe producten: de Quooker Front en de Quooker Cold Water Filter. Op zaterdag 10 juni komt Quooker beide producten uitgebreid voorstellen in ons inspiratiecentrum.

Waar en wanneer?

De voorstelling van de Quooker Front en de Quooker Cold Water Filter vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023, tussen 10u en 13u.

We heten jou van harte welkom in ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel (Oostmalsesteenweg 220).

Aanwezigheid op de voorstelling is volledig gratis en vrijblijvend. Inschrijven is niet nodig en je kan op ieder moment aansluiten.

Quooker Front

De nieuwste kraan van Quooker heet Front. Een kraan die schittert in eenvoud. De kraan geeft: koud, warm, kokend en optioneel gefilterd, gekoeld (bruis)water.

Het loepzuivere design springt meteen in het oog. Een strakke buisvorm. Clean, minimalistisch, sophisticated en tegelijkertijd uitgesproken. Anders dan bij andere Quooker-kranen, zit de hendel voor warm en koud water bovenop. Ergonomisch handig, vooraan de kraan, dicht bij de uitloop. Het maakt van Front een uitgesproken verschijning in de keuken.

Quooker Front

Quooker Cold Water Filter

De Cold Water Filter is een nieuwe type filter die speciaal ontworpen werd om snel en laagdrempelig te kunnen overschakelen van kraanwater naar gefilterd water. Het water, dat uit de koude waterleiding komt, gaat door een actief-koolstof en hollow fiber filter dat ervoor zorgt dat het water beter smaakt en ruikt alsook wordt gezuiverd.

Zo tapt u naast 100°C kokend water ook gefilterd water uit de Quooker-kraan.

Quooker Cold Water Filter

En dan nog dit:

Naast de voorstelling van de Quooker Front en de Quooker Cold Water Filter op 10 juni is er diezelfde dag nóg meer te beleven in ons inspiratiecentrum. Zo kan je op de eerste verdieping namelijk terecht voor een kook & keukendemo van Siemens.

Van 10u tot 15u toont een professionele kok er immers de laatste nieuwe keukentechnologie. Meer informatie over de kook- & keukendemo vind je hier.

MEER INFORMATIE

Kan je niet wachten tot de 10e juni? Of wil je graag al eens aan tafel met ons om te kijken hoe jouw droomkeuken er zou kunnen uitzien? Neem dan alvast contact op met onze afdeling Interieur via de contactpagina of bezoek ons inspiratiecentrum elke zaterdag tussen 09u00 en 15u00.

Interieurarchitecte Caroline De Kooning
Interieurarchitecte An Frijters
Interieuradviseur Joke De Haes
Interieuradviseur Alain Demoor

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.