18.11.2023 // Inspiratiezaterdag: de nieuwste trends in badkamer & sanitair

Je bestaande badkamer renoveren of op zoek naar een nieuwe badkamer voor je nieuwe woning? Laat je dan op zaterdag 18 november inspireren in onze showroom door de nieuwste badkamertrends van merken Hotbath, Fiora en Tece.

18.11.2023 // Inspiratiezaterdag: de nieuwste trends in badkamer & sanitair

De laatste inspiratiezaterdag van Ooms Woonrealisaties in 2023 vindt plaats op zaterdag 18 november. In samenwerking met Versani, groothandel in sanitair, richten we die dag onze blik op de nieuwste trends in badkamerdesign en sanitair.

Badkamertrends voor 2024

Badkamers zijn hot en dragen meer dan ooit bij aan de sfeer in je woning. De tijd dat de badkamer alleen maar een functionele ruimte was, is dan ook definitief voorbij. Ben je echter benieuwd naar de nieuwste badkamertrends voor 2024? Laat je dan inspireren en informeren op zaterdag 18 november in onze showroom.

Tussen 10u en 15u stellen die dag drie vooraanstaande merken in badkamerdesign immers hun nieuwste producten voor, bij ons in het hartje van de Kempen:

  • Fiora: Spaanse fabrikant van uitgebreide badkameroplossingen vervaardigd met de meest geavanceerde technieken: douches (wanden, bakken, schermen, ...), wandpanelen, wastafels, badmeubels, ...
  • Hotbath: elegante badkamer- en toiletkranen, zowel in opbouw als inbouw, rechtstreeks uit Noord-Italië; het kloppend hart van de sanitaire designwereld.
  • Tece: Duitse producent die ook van zeer functionele sanitairsystemen zoals wc-duwplaten en afvoertechnieken een lust voor het oog maakt.

Meer informatie over deze drie merken vind je onderaan deze pagina.

Workshop: stel je persoonlijk moodboard samen

Wie denkt dat deze inspiratiezaterdag enkel over kijken & luisteren gaat, heeft het bij het foute eind. Tussen 10u en 15u kan je namelijk ook concreet aan de slag gaan en je persoonlijke moodboards samenstellen met de verschillende producten van Fiora, Hotbath en TECE.

Dat kan tijdens een individuele workshop die gegeven wordt in de stalenhoek van onze showroom onder begeleiding (en met het advies) van onze interieurarchitecten. Zij helpen je graag om je favoriete badkamerproducten te matchen met andere stoffen, structuren, handgrepen etc. Zo krijg je perfect zicht op de ideale combinaties voor de badkamer van je dromen.

Praktische informatie

  • Wat? Inspiratiezaterdag: trends voor badkamer en sanitair
  • Waar? Inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties: Oostmalsesteenweg 220 (Rijkevorsel)
  • Wanneer? Zaterdag 18 november (open van 10u tot 15u)

Over Fiora, Hotbath en TECE

Fiora: allround badkameroplossingen

Het Spaanse Fiora biedt de meest uitgebreide keuze aan kleuren en structuren voor stijlvolle badkamerproducten op maat. Van douchebakken met wandpanelen tot wastafels, radiatoren en badkamermeubels.

De producten van Fiora worden stuk voor stuk vervaardigd met de meest geavanceerde technieken. Ze zijn daardoor niet alleen functioneel, maar ook steevast een visuele eyecatcher in ieder badkamerontwerp.

Hotbath: Italiaanse elegantie in elke druppel

Wie Hotbath zegt, zegt Italiaans design in kraanwerk. De exclusieve designkranen van Hotbath voegen een vleugje verfijning en stijl toe aan iedere badkamer en toilet.

Het assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende series, waardoor er voor iedere woonstijl een bijpassende kraan (met accessoires) bestaat. Van wastafelkranen en fonteinkranen tot hoofddouches, handdouches en volledige douchesets met bijhorende zeepdispensers, kapstokjes en spiegels.

TECE: decoratieve bedieningspanelen

De bedieningsplaat van een toilet is niet meteen het belangrijkste aspect van een badkamerontwerp. Laat staan dat het als eyecatcher kan dienen. Het Duitse TECE denkt daar echter anders over.

De duwplaten van TECE gaan verder dan enkel het functionele aspect ervan. Ze combineren een fijn lijnenspel met verrassende structuren en maken van ieder bedieningspaneel een subtiel, decoratief detail. In 2024 brengt TECE nieuwe, innovatieve metaalkleuren en glasoppervlakken op de markt en neemt daarmee de nieuwste designtrends uit de interieur- en armaturenbranche over.  Het ontdekken waard!

Deze inspiratiezaterdag wordt georganiseerd in samenwerking met:

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.