Eindejaars Interieurdagen: elke zaterdag van 26.11 t.e.m. 17.12

Op de vier laatste zaterdagen vóór Kerstmis zetten we bij Ooms Woonrealisaties de deuren van ons gloednieuwe inspiratiecentrum voor het eerst open voor het publiek. Dat doen we naar aanleiding van onze Eindejaars Interieurdagen: de uitgelezen mogelijkheid om inspiratie te komen opdoen voor iedereen die graag zijn interieur wil opfrissen met kwalitatief maatwerk.

Eindejaars Interieurdagen: elke zaterdag van 26.11 t.e.m. 17.12

De officiële opening laat nog even op zich wachten, maar op de vier laatste zaterdagen vóór Kerstmis zetten we deuren van ons gloednieuwe inspiratiecentrum tóch al eens open. Dat doen we naar aanleiding van onze Eindejaars Interieurdagen: de uitgelezen mogelijkheid om inspiratie te komen opdoen voor iedereen die graag zijn interieur wil opfrissen met kwalitatief maatwerk.

Waar en wanneer vinden de Eindejaars Interieurdagen plaats?

De Eindejaars Interieurdagen van Ooms Woonrealisaties worden georganiseerd in ons gloednieuwe inspiratiecentrum en dat op de laatste vier zaterdagen vóór Kerstmis:

 • Zaterdag 26 november
 • Zaterdag 3 december
 • Zaterdag 10 december
 • Zaterdag 17 december

Adres

Oostmalsesteenweg 220, 2310 Rijkevorsel

Onze deuren gaan telkens open om 09.00u en sluiten opnieuw omstreeks 15.00u.

Wat mag je verwachten?

Op de Eindejaars Interieurdagen kan je voor het eerst écht kennismaken met de interieurtak van Ooms Woonrealisaties. Waar Ooms Woonrealisaties in het verleden interieur aanbood als onderdeel van een nieuwbouw of renovatie, is dat voortaan ook het geval voor losse interieurprojecten.

De Eindejaars Interieurdagen staan bovendien volledig in het teken van kwalitatieve binnenhuisafwerking. Van wandkasten in de slaapkamer of een volledige dressing op maat tot een werkelijk unieke keuken, badkamer, kantoorruimte, bibliotheek of wasplaats. Allen van de bovenste plank.

Ook voor meubelstukken op maat kan je trouwens tijdens de Eindejaars Interieurdag terecht bij Ooms Woonrealisaties. Denk aan een leuke barkast, een uniek badmeubel of een TV-meubel met ingewerkte open haard. Zelfs eettafels, bijzettafeltjes, zitbanken en halkasten kunnen wij speciaal op maat van jouw interieurproject maken.

Voor wie zijn de Eindejaars Interieurdagen?

Voor iedereen die binnenkort een nieuwe wind wil laten waaien door zijn/haar interieur.

Op de Eindejaars Interieurdagen ontvangen wij dan ook zowel particuliere als professionele klanten die met een concreet interieurprojecten willen starten. Wij ontwerpen interieurtoepassingen voor nieuwbouw- en renovatiewoningen, alsook voor appartementen, handelspanden, praktijken en kantoren.

Waarom is een bezoek de moeite waard?

 • Geraak geïnspireerd door +2.000m² aan bouw- en interieurmogelijkheden
  Het nieuwe inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties in Rijkevorsel strijkt zich uit over +2.000m² en drie verdiepingen. Van afgewerkte keukens en badkamers tot allerlei binnendeuren, kastwerk, vloer- en wandtegels. Tijdens de Eindejaars Interieurdagen kan jij als één van de eersten ons inspiratiecentrum ontdekken.
 • Ontdek wat maatwerk precies inhoudt
  Tijdens de Eindejaars Interieurdagen laten we jou graag zien wat maatwerk interieurinrichting precies inhoudt. Daar bestaan immers heel wat misverstanden over. We tonen jou dan ook graag het verschil tussen bijvoorbeeld kastwerk op maat en 'op maat'.
 • Praat met een interieuradviseur over jouw project
  Wanneer je met een eigen interieurproject zit, kan je op de laatste vier zaterdagen voor Kerstmis komen praten met onze interieuradviseurs. Zij geven jou met plezier advies en kunnen in ons inspiratiecentrum verschillende facetten van jouw project concreet maken.

De inschrijvingen zijn afgesloten. Deelnemen kan niet meer.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.