10.06.2023 // Live kook- & keukendemo Siemens

Op zaterdag 10 juni kan je tussen 10u en 15u terecht in het inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties voor een kook- & keukendemo. Die wordt georganiseerd in samenwerking met Siemens en is de perfecte gelegenheid om je te laten informeren over de nieuwste technologieën in de keuken.

10.06.2023 // Live kook- & keukendemo Siemens

Een (combi-)stoomoven, vacuümlade of inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap... misschien heb je er al van gehoord. Maar hoe werkt het precies? Past het bij je levensstijl? En hoe kunnen deze toestellen geïntegreerd worden in het ontwerp van je droomkeuken? Precies om jou te voorzien van de antwoorden op al deze vragen organiseren we in samenwerking met Siemens een leuke en interactieve kook- & keukendemo.

Waar en wanneer?

De kook- & keukendemo vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023. Tussen 10u en 15u kan je je doorlopend aan ons kookeiland zetten en onze professionele chef in actie zien.

We heten jou van harte welkom in ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel (Oostmalsesteenweg 220). Aanwezigheid op de demo is gratis en vrijblijvend. Inschrijven is niet nodig en je kan op ieder moment van de dag aansluiten.

Wat kan je verwachten?

Onze professionele kok Laura neemt de hele dag plaats in één van onze keukens op de eerste verdieping van ons inspiratiecentrum.

Daar laat ze jou de hele dag door kennismaken met de inbouwapparatuur van Siemens. Van een stoomoven, microgolfoven en een inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap tot een ingebouwde tepanyakiplaat, koelkast, vaatwasser, warmhoud- en vacuümlades: de meest moderne keukentechnologie komt aan bod.

Archiefbeeld: Siemens

Tijdens de demo toont Laura jou de werking van alle verschillende toestellen. Bovendien heb je, met een warm hapje en een lekker drankje in de hand, de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kortom: na jouw bezoek aan onze kook- & keukendemo weet je precies welke toestellen van Siemens geschikt zijn voor jouw nieuwe keuken.

Voor wie is deze keukendemo interessant?

De kook- & keukendemo is interessant voor iedereen die een nieuwe (of vernieuwde) keuken overweegt. Daaronder vallen zowel mensen die op zoek zijn naar een gloednieuwe keuken voor hun nieuwbouwwoning, alsook mensen die hun bestaande keuken volledig of gedeeltelijk willen renoveren. In beide gevallen geeft deze kookdemo jou immers de informatie die je nodig hebt om je nieuwe keuken van de beste apparatuur te voorzien.

Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar jouw droomkeuken, zullen onze eigen interieurarchitecten en -adviseurs aanwezig zijn tijdens de keukendemo. Zij informeren jou dan ook graag over hoe de keukentoestellen van Siemens zo goed mogelijk geïntegreerd kunnen worden in het ontwerp van je droomkeuken.

Interieurarchitecte Caroline met klanten in het inspiratiecentrum

En dan nog dit:

Naast de kook- & keukendemo i.s.m. Siemens is er diezelfde dag in ons inspiratiecentrum nóg meer te beleven. Quooker, de eerste producent ooit die kokend water uit de keukenkraan liet komen, stelt tussen 10u en 12u zijn twee meest recente innovaties voor.

  • Quooker Front: Een nieuwe keukenkraan die zich visueel onderscheidt aan de hand van een vernieuwde bediening voor warm en koud water aan de voorkant van de uitloop.
  • Quooker Cold Water Filter: Een nieuw type filter ontworpen om snel te kunnen overschakelen van kraanwater naar gefilterd water.

Meer informatie over de productpresentatie van Quooker vind je hier.

MEER INFORMATIE

Kan je niet wachten op de kook- & keukendemo? Of wil je graag al eens aan tafel met ons om een nieuwe keuken te ontwerpen? Neem dan alvast contact op met onze afdeling Interieur via de contactpagina of bezoek ons inspiratiecentrum elke zaterdag tussen 09u00 en 15u00.

Interieuradviseur Joke De Haes
Interieuradviseur Alain Demoor
Interieurarchitecte An Frijters
Interieurarchitecte Caroline De Kooning

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.