10.06.2023 // Nieuwbouw Inspiratiedag

Op zaterdag 10 juni vindt de tweede editie van de 'Ooms On Tour' Inspiratiedagen plaats; een uitgebreide inspiratietour langs verschillende bouwwerven in de Antwerpse Kempen. De ideale voorbereiding voor wie de bouw van een nieuwbouwwoning in de provincie Antwerpen overweegt.

10.06.2023 // Nieuwbouw Inspiratiedag

Na het succes van onze eerste 'Ooms On Tour'-Inspiratiedag van 19 november 2022 zorgen we bij Ooms Woonrealisaties voor een zomers vervolg. Op zaterdag 10 juni organiseren we namelijk de tweede editie van deze unieke inspiratiedagen.

Net als vorige keer staat ook deze inspiratiedag volledig in het teken van Nieuwbouw. Onze bouwadviseurs nemen je mee op pad en laten je binnenkijken in verschillende bestaande bouwwerven, inclusief een volledig afgewerkte en reeds bewoonde woning.

Kortom: deze Nieuwbouw Inspiratiedag is dé perfecte aangelegenheid om te ontdekken wat Ooms Woonrealisaties als totaalaannemer voor ruwbouw en interieur kan betekenen.

Wil jij erbij zijn? Scroll verder en schrijf je in onderaan deze pagina. 👇🏻

Wanneer?

Op zaterdag 10 juni 2023, van 09:00u tot 12:30u* met nadien de mogelijkheid om aan te sluiten bij een leuke kookdemo van Siemens.

De tour zal starten én eindigen in ons inspiratiecentrum in Rijkevorsel.

Adres
Ooms Woonrealisaties
Oostmalsesteenweg 220
2310 Rijkevorsel
Parking aangrenzend aan het inspiratiecentrum

*Gelieve opvang voor kinderen te voorzien, aangezien we niet met kinderen de werven kunnen bezoeken.

Wat kan je verwachten?

Een unieke inkijk in bestaande bouwwerven van Ooms Woonrealisaties. De werven die bezocht worden, bevinden zich namelijk allemaal in een verschillende fase van het bouwproces.

Daardoor krijg je niet alleen een goed zicht op de verschillende stappen die doorlopen worden bij het bouwen van een woning, maar ontdek je ook op bouwkundig gebied hoe een woning precies wordt opgebouwd.

Programma

 • 09:00u - Ontvangst
  Ontvangst in ons inspiratiecentrum in Rijkevorsel met koffie/thee en gebak.
 • 09:30u - Vertrek
  Vertrek naar de werven in groep (vervoer voorzien door Ooms Woonrealisaties).
 • 12:30u - Einde tour + Kookdemo Siemens
  Terugkomst in het inspiratiecentrum met hapje/drankje en de mogelijkheid om aan te sluiten op de kookdemo van Siemens die op dat moment plaatsvindt op de eerste verdieping. Meer informatie over die kookdemo vind je hier.

(lees verder onder de foto)

Archiefbeeld: Nieuwbouw Inspiratiedag - 19 november 2022

Voor wie is deze inspiratiedag interessant?

Voor iedereen die binnenkort zijn droomwoning wil bouwen in de provincie Antwerpen en op zoek is naar een betrouwbare aannemer.

Op deze Nieuwbouw Inspiratiedag geniet je van:

 • Een unieke inkijk in bestaande werven
  De werven die we bezoeken zijn bestaande bouwprojecten. Doordat je samen met onze bouwadviseurs de werven in alle rust kan betreden, kan je van dichtbij de verschillende fases van het bouwproces ontdekken. Op die manier krijg jij - met oog op jouw eigen bouwproject binnenkort - een uitstekend zicht op wat nodig is om jouw eigen droomwoning te realiseren.
 • Professioneel advies op maat van je eigen bouwproject
  Een (halve) dag op pad met onze bouwadviseurs? Dat is de uitgelezen mogelijkheid om gerichte vragen te stellen omtrent jouw eigen bouwproject. Onze adviseurs kunnen jou vervolgens in de juiste omgeving de passende toelichting geven.
 • Een stevige dosis inspiratie voor ruwbouw en interieur
  Wie binnenkort zelf wil bouwen, zal tijdens de tour de nodige inspiratie kunnen opdoen voor zijn eigen bouwproject. Dit zowel op gebied van ruwbouw als interieur. Zo komen er bijvoorbeeld verschillende soorten gevelstenen en voegtypes aan bod, heb je de kans om verschillende soorten ramen, deuren en vloeren te ontdekken en krijg je een goed zicht op de juiste afmetingen voor jouw toekomstige leefruimte, kookeiland of inloopdouche.
 • Concreet advies over duurzame energieoplossingen
  Warmtepompen, zonnepanelen en goede isolatie zijn actueler dan ooit. Als experts in Bijna Energie Neutrale (BEN-) woningen informeren onze bouwadviseurs jou tijdens de tour over de beste methodes om jouw toekomstige energiefactuur zo laag mogelijk te houden. De afgewerkte woning die we zullen bezoeken, heeft een E-peil van 10. Tijdens de tour ontdek je welke technieken zo'n laag E-peil precies in de hand werken.
 • Deelname aan de keukendemo van Siemens
  In ons inspiratiecentrum vindt op 10 juni ook een keukendemo van Siemens plaats, mét live cooking. Aansluitend op de Nieuwbouw Inspiratiedag kan je daar meteen aansluiten en je laten informeren over de nieuwste keukentechnologie. Van een full flex inductiekookplaat, combi-stoomoven, warmhoud- en vacuümlade tot een in de kookplaat ingebouwde dampkap met luchtrecirculatie: tijdens de keukendemo leer je er alles over én geniet je meteen van een lekker hapje.

  Meer info over de keukendemo vind je hier.

Wij kijken er alvast naar uit om jou mee op pad te nemen. Jij ook? Schrijf je dan hieronder in en dan reserveren we een plekje voor jou op onze tour.

Inschrijven kan tot woensdag 31 mei 20:00u. Let op: inschrijvingen zijn beperkt tot 50 plaatsen. Wees er dus snel bij. Tot snel!

Christ Schalk - Bouwadviseur
Joren Wynants - Bouwadviseur
Wim Vincke - Bouwadviseur
Jurgen Van Eyndt - Bouwadviseur

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.