14.10.2023 // Nieuwbouw Inspiratiedag

Overweeg jij om binnenkort je droomwoning te laten bouwen? Dan is deze Nieuwbouw Inspiratiedag écht iets voor jou. Scroll verder naar beneden en ontdek waarom!

14.10.2023 // Nieuwbouw Inspiratiedag

Op zaterdag 14 oktober organiseert Ooms Woonrealisaties een unieke Nieuwbouw Inspiratiedag. Kandidaat-bouwers kunnen zo - onder professionele begeleiding van onze bouwadviseurs - enkele bestaande bouwprojecten in de Kempen bezoeken. Kortom: de ideale manier om inspiratie én informatie op te doen met oog op jouw eigen droomhuis.

In een notendop

 • Op onze Nieuwbouw Inspiratiedagen laten we kandidaat-bouwers van dichtbij kennismaken met onze manier van bouwen. Dat doen we door een bezoek te brengen aan verschillende bestaande bouwwerven. Zo krijg je meteen ook meer voeling met het bouwen van een woning.
 • De dag staat volledig in het teken van nieuwbouw en is daarmee geschikt voor iedereen die binnenkort een nieuwe woning wil laten bouwen.
 • De tour langs de verschillende werven neemt een halve dag in beslag. Van 9u tot 12u30 nemen onze bouwadviseurs je mee op pad. Je hebt daarbij de kans om verschillende fases van een bouwtraject met eigen ogen waar te nemen. Dat gaat van een werf in de ruwbouwfase tot een afgewerkte woning met maatwerk interieur.
 • De toegevoegde waarde van deze Nieuwbouw Inspiratiedag ligt in het feit dat je met eigen ogen kan zien hoe een ruwbouwwoning er uitziet én in welke verschillende stappen die afgewerkt wordt. Voor veel kandidaat-bouwers (misschien ook voor jou?) is het de eerste keer dat men dit van dichtbij kan zien. Deelnemers hebben bijgevolg, vóór aanvang van hun eigen bouwproject, een beter zicht op de keuzes die men in de ontwerpfase van de eigen droomwoning kan maken.
 • Inschrijven is verplicht om te kunnen deelnemen. Zo kunnen wij het vervoer, dranken en hapjes optimaal voorzien. Inschrijven kan onderaan deze pagina.
Sfeerbeeld van de inspiratiedag op 10 juni 2023

Praktische informatie

 • Deze Nieuwbouw Inspiratiedag vindt plaats op zaterdag 14 oktober 2023. Wie zich onderaan deze pagina inschrijft, wordt verwacht om 09:00u in ons inspiratiecentrum in Rijkevorsel.
 • Het einde van de tour is voorzien voor 12u30. Afsluiten doen we met een hapje/drankje en een rondleiding in ons inspiratiecentrum waar je +2.000m² aan bouw- en wooninspiratie terugvindt.
 • Vervoer naar de werven wordt volledig kosteloos door Ooms Woonrealisaties voorzien.
 • Gelieve opvang voor kinderen te voorzien, aangezien we niet met kinderen de werven kunnen bezoeken.

Programma

 • 09:00u - Ontvangst
  Ontvangst in ons inspiratiecentrum in Rijkevorsel (Oostmalsesteenweg 220, 2310 Rijkevorsel) met koffie/thee en gebak.
 • 09:30u - Vertrek
  Vertrek naar de werven (vervoer voorzien door Ooms Woonrealisaties).
 • 12:30u - Einde tour
  Terugkomst in het inspiratiecentrum met hapje/drankje. Daarbij heb je de mogelijkheid om ons gloednieuw inspiratiecentrum te ontdekken én je vragen te stellen aan onze bouwadviseurs over je eigen bouwproject.

Inschrijven kan hieronder tot vrijdag 6 oktober 20:00u. Let op: inschrijvingen zijn beperkt tot 50 plaatsen. Wees er dus snel bij!

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.