31 januari 2023: B2B netwerkevent voor Antwerpse interieurarchitecten en architecten

Op dinsdag 31 januari 2023 organiseert Ooms Woonrealisaties een B2B netwerkevent voor interieurarchitecten en architecten uit de provincie Antwerpen. Place to be: ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel.

31 januari 2023: B2B netwerkevent voor Antwerpse interieurarchitecten en architecten

Ben jij architect of interieurarchitect en voer je projecten uit in de provincie Antwerpen? Dan nodigen wij jou graag uit op een B2B netwerkevent in ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Daar leren we jou graag kennen én laten we jou zien wat wij als aannemer en interieurbouwer voor jou kunnen betekenen. Bovendien delen 3 boeiende gasten uit de sector exclusieve inzichten waarmee jij nadien aan de slag kan.

Van bouwonderneming naar woonrealisaties

Op dinsdag 31 januari organiseren we bij Ooms Woonrealisaties een B2B-netwerkevent voor interieurarchitecten en architecten uit de provincie Antwerpen. Locatie is ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel, goed voor +2.000m² aan bouw- en wooninspiratie.

Waarom we jou graag uitnodigen in ons inspiratiecentrum? Dat is eenvoudig. Bij Ooms Woonrealisaties hebben we de voorbije jaren een heuse transformatie doorgemaakt. Zo evolueerden we van een traditionele aannemer voor villabouw naar aanbieder van all-in woonrealisaties. Van de ruwbouw voor een particuliere woning (en projectontwikkeling) tot... een high end interieur op maat van de klant. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. Als architect of interieurarchitect heb jij in Ooms Woonrealisaties dan ook een betrouwbare partner die voor jou ieder bouw- en interieurproject kan helpen realiseren.

Onze interieurprojecten kunnen we trouwens voor de volle 100% met onze eigen schrijnwerkers realiseren in ons eigen atelier, inclusief plaatsing op locatie. Van keukens, badkamers en het nodige kastwerk tot exclusieve meubels op maat. Wat wij voor architecten en interieurarchitecten kunnen betekenen, is dan ook glashelder: kwaliteit, vakmanschap en een strakke planning. Daarover vertellen we jou graag meer op ons event!

Meer informatie over onze transformatie vind je hier.

Woon- & interieurtrends

Ons netwerkevent vindt plaats met de steun van Siemens én van 3 boeiende gasten. Individueel zijn ze al jaar en dag experten in hun vak, terwijl ze collectief zowel een bron van informatie als van inspiratie zijn voor iedereen die zich dagelijks bezig houdt met bouwen, verbouwen, wonen en interieurinrichting. We stellen onze gasten alvast graag aan je voor.

Bart Mintjens, Immo Point Mintjens

Bart Mintjens - Immo Point Mintjens

Immo Mintjens is sinds jaar en dag een begrip in Westmalle. Els, Kris en Bart Mintjens vormen er samen met hun medewerkers een ijzersterk team met een berg aan kennis in vastgoed.  Eén van de specialiteiten is nieuwbouw, maar ook verkavelen, verkopen en verhuren hebben weinig geheimen voor Immo Point Mintjens.  

Vanuit zijn expertise geeft Bart op ons B2B event een inkijk in waar de koper en verkopers van vandaag precies van wakker liggen. Van energetische oplossingen en binnenhuisafwerking tot beschikbare budgetten.

Anne-Catherine Gerets, Tillborg

Anne-Catherine Gerets - Tillborg

Anna-Catherine Gerets is auteur van Insta Interieur en Into Interieur, twee succesvolle boeken over interieurinrichting. Sinds 2019 is ze samen met haar man ook zaakvoerder van Tillborg, een interieurwinkel gespecialiseerd in meubelen, verlichting en decoratie. In 2020 presenteerde Anne-Catherine ook het tv-programma Wonen op de Antwerpse regionale televisie. In de zomer van 2022 maakte ze dan weer haar debuut in de jury van VTM-programma Vakantiehuis For Life.

Als interieurstyliste zal Anne-Catherine haar licht schijnen op het samenspel tussen vast meubilair en losse decoratieve elementen.

Jeroen Dierckx, Nobel Flooring

Jeroen Dierckx - Nobel Flooring

Van ruwe eik tot piekfijn gelegde parket: bij Nobel Flooring kunnen ze er wat van. Nobel Flooring is, net als Ooms Woonrealisaties, nog een authentiek familiebedrijf gespecialiseerd in ambachtelijk parket. Vanuit hun thuishaven in Minderhout realiseert Nobel Flooring al sinds 1890 de meest verfijnde projecten. Dat gebeurt vandaag met ruim 20 medewerkers uit de buurt.  Jeroen Dierckx is er daar één van.

Vanuit zijn ervaring als Operations Manager heeft hij dan ook een uitstekend zicht op de trends van het moment in zijn branche. Die deelt hij met veel plezier op ons event.

Programma

13u30
Ontvangst

14u00 - 14u25
Ellen Aerts (Manager Interieur, Ooms Woonrealisaties): "Van bouwonderneming naar all-in woonrealisaties"

14u25 - 14u50
Bart Mintjens (Immo Point Mintjens): "Comfortabel wonen anno 2023: waar ligt de consument vandaag wakker van?"

// 10' Break

15u00 - 15u25
Anne-Catherine Gerets (Tillborg): "Hoe interieurmaatwerk en decoratie elkaar versterken"

15u25 - 15u50
Jeroen Dierckx (Nobel Flooring): "Latest trends in parket en trapbekleding"

15u50 - 17u30
Rondleiding in het inspiratiecentrum en schrijnwerkerij met aansluitend networking + food & drinks

Praktische informatie

Locatie
Het gloednieuwe inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties (Oostmalsesteenweg 220, 2310 Rijkevorsel)

Datum
Dinsdag 31 januari 2023, van 13u30 tot 17u30

Inschrijvingen
Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Let op: de inschrijvingen zijn beperkt tot 50 personen. Snel inschrijven is dan ook de boodschap!

Met de steun van:

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.

Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.

Bedankt voor je bericht! We hebben het goed ontvangen en contacteren je zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong.