Gratis kookpottenset van Berghoff bij aankoop van een geïntegreerde werkbladafzuiging

Kies je voor een geïntegreerd afzuigsysteem in je nieuwe keuken van Ooms Woonrealisaties? Dan krijg je gratis een 7-delige pottenset t.w.v. €359,00 van Berghoff.

Written by
Datum
24.4.2023
Leestijd
1
min
Categorie
Interieur

Bestel je jouw nieuwe en op maat gemaakte keuken bij Ooms Woonrealisaties en kies je daarbij voor een geïntegreerd afzuigsysteem in de kookplaat? Dan krijg je daar volledig gratis een 7-delige kookpottenset van Berghoff bij. Daarmee kan je de nieuwste keukentechnologie in afzuigsystemen optimaal benutten.

Geïntegreerd afzuigsysteem

Geen fan van de traditionele hangende dampkap? Dan is een geïntegreerd afzuigsysteem écht iets voor jou. Geïntegreerde afzuigsystemen zijn namelijk ingebouwd in de kookplaat of het werkblad van de keuken.

Kookdampen worden bij een geïntegreerde afzuiging dan ook niet omhoog gezogen, maar wel naar beneden getrokken. Dat brengt enkele voordelen met zich mee:

  • De afstand van de kookpot tot de afzuiging is veel kleiner dan bij de hangende dampkap. De kans dat kookdampen ontsnappen en een geur verspreiden, verkleint daardoor. Dat is vooral bij zware dampen met vetten het geval. Die worden immers moeilijker omhoog gezogen door de traditionele dampkap.
  • Omdat het afzuigsysteem ingewerkt zit in de kookplaat of keukenwerkblad, hoef je niet meer tegen aan dampkap aan te kijken en heb je ook geen verlaagd plafond boven het kookvuur meer nodig. Je keuken oogt daarom veel ruimtelijker.
  • Afzuiging van kookdampen gebeurt via een geïntegreerd systeem stiller dan bij een traditionele hangende kap. Er is immers minder kracht nodig, aangezien het systeem dichter op het vuur zit.
  • Alle werkbladafzuigingen hebben een eenvoudige uitneembare vetfilter. Die kan je simpelweg reinigen in de vaatwasser. Ook het opvangreservoir is binnen handbereik en gemakkelijk te poetsen.
Een geïntegreerd afzuigsysteem in combinatie met de GEM pottenset van Berghoff

7-delige Berghoff kookpottenset

Kies je in het ontwerp van jouw nieuwe keuken bij Ooms Woonrealisaties voor een geïntegreerd afzuigsysteem? Dan krijg je daar de 7-delige GEM kookpottenset van Berghoff bij t.w.v. €359,00:

  • 1x steelpan
  • 1x braadpan
  • 2x kookpot
  • 3x deksel

De GEM-reeks van Berghoff is een reeks potten en pannen specifiek ontwikkeld kookplaten met werkbladafzuiging. Ze zorgen voor een gecontroleerde stoomuitlaat en sturen de stoom rechtstreeks van de kookpot/pan naar het afzuigsysteem dat verwerkt zit in de kookplaat. Die rechtstreekse afzuiging elimineert geurtjes en zorgt ervoor dat er zich geen vochtige dampen verspreiden in jouw keuken.

De potten en pannen worden geleverd met een glazen deksel dat voorzien is van geïntegreerde luchtkanalen in de zwarte siliconenrand. Die luchtkanalen stimuleren de luchtstroom richting de afzuiging. Het deksel kan worden gebruikt om de pan te sluiten, het verwarmingsproces te versnellen, een lagedrukkoker te creëren en warmte en smaak te behouden. Wanneer u het deksel 180° draait, worden lucht en stoom rechtstreeks naar het uitlaatsysteem afgevoerd.

Archiefbeeld (Berghoff) van de 7-delige set

MEER INFORMATIE

Deze actie is permanent geldig vanaf 21 april 2023 bij aankoop van iedere geïntegreerde afzuiging, ongeacht het merk van de kookplaat en dampkap.

Wil je meer informatie over deze actie of meteen een afspraak om je nieuwe keuken vorm te geven? Neem dan contact op met onze interieurafdeling via het contactformulier 'Interieur' op de contactpagina. Onze interieurarchitecten en -adviseurs helpen je graag op weg.

An Frijters - Interieurarchitecte
Caroline De Kooning - Interieurarchitecte
Joke De Haes - Interieuradviseur
Alain Demoor - Interieuradviseur