Inspiratiecentrum in Rijkevorsel elke zaterdag geopend

In 2023 is het inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties in Rijkevorsel elke zaterdag geopend van 09u00 tot 15u00.

Written by
Datum
13.1.2023
Leestijd
1
min
Categorie
Nieuws

Een nieuw jaar en dus duiken er naar jaarlijkse gewoonte op verschillende vlakken ook heel wat nieuwigheden op. Ook bij ons is dat het geval, want ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel is voortaan elke zaterdag geopend.

Inspiratie

Het inspiratiecentrum is elke zaterdag geopend van 09u00 tot 15u00. Het centrum is in die periode vrij toegankelijk voor iedereen. Wie een nieuwbouw-, renovatie- of interieurproject overweegt, kan 's zaterdags dan ook perfect inspiratie komen opdoen.

Wie er op zaterdagen precies aanwezig is in ons inspiratiecentrum geven we graag nog even mee:

  • Op zaterdagen zijn onze Interieuradviseurs en -architecten altijd aanwezig. Zij kunnen jou vooral informeren over de binnenhuisinrichting, gaande van keukens en badkamers tot kastwerk en vast meubilair. Hiervoor hoef je op voorhand dan ook geen afspraak te maken.
  • Voor een gesprek met een bouwadviseur om een volledige nieuwbouw of renovatie te bespreken, maak je best wél een afspraak op voorhand. Onze bouwadviseurs zijn immers niet elke zaterdag aanwezig in het inspiratiecentrum. Contact opnemen daarvoor kan via het contactformulier 'Nieuwbouw' of 'Renovatie'.
Sfeerbeeld: koppel bezoekt inspiratiecentrum in Rijkevorsel

Officiële opening in maart

Het inspiratiecentrum is dan wel al effectief toegankelijk, toch is het nog niet officieel geopend. Dat gebeurt pas in het tweede weekend van maart. Dan is het inspiratiecentrum zowel zaterdag 11 als zondag 12 maart de hele dag geopend, met alle feestelijke toeters en bellen.

Wil jij hiervoor een officiële uitnodiging ontvangen? Schrijf je dan hier in en we sturen er jou binnenkort eentje op.