Magazine Keukenbouw ziet Ooms Woonrealisaties indruk maken: "Sleutel-op-de-deur, maar dan next level"

In de derde editie dit jaar van het magazine Keukenbouw laat redactrice Eva Goossens haar lezers kennismaken met alle facetten van Ooms Woonrealisaties.

Written by
Datum
4.7.2022
Leestijd
1
min
Categorie
Nieuws

Keukenbouw is een on- en offline platform dat zich specialiseert in design en techniek voor de keukenbranche. Voor het laatste nieuwe magazine van Keukenbouw ging redactrice Eva Goossens in gesprek met gedelegeerd bestuurder Jan Ooms. Hij gaf tekst en uitleg bij o.a. ons nieuwe inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties in Rijkevorsel en de meerwaarde van onze moderne schrijnwerkerij in de creatie van maatwerk interieuroplossing.

Next level sleutel-op-de-deur

Het nieuwe inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties, weliswaar in volle afwerking, maakt nu al indruk. Deze all-in bouwonderneming en interieurinrichter realiseert naast maatwerk en interieuroplossingen ook sleutel-de-de-deur woningen, appartementen en verbouwingen next level, voorzien van gepersonaliseerd en minutieus maatwerk uit de eigen, moderne schrijnwerkerij.

De voornaamste uitdaging? "Het aanbieden van een veelvoud aan stijlen voor zowel in- als exterieur, mee zijn en blijven met al deze trends en dit tot slot ook nog weten te presenteren aan de klant", aldus Jan Ooms. "Vandaar dan ook het nieuwe gebouw, ten dienste van deze klant maar ook van het personeel dat hier enorm naar waarde geschat wordt."

Het volledige interview lezen? Dat kan op pagina 42-43 van Keukenbouw Magazine.

Voor meer informatie over het interview van Jan Ooms aan Keukenbouw Magazine kan u terecht bij Jan Ooms zelf via het algemeen nummer +32 3 309 09 09.

Gedelegeerd bestuurder Jan Ooms