Ooms Woonrealisaties genomineerd voor de Trofee Kempenaar 2022: stem hier!

Ooms Woonrealisaties is genomineerd voor de trofee "Kempenaar 2022".

Written by
Datum
31.8.2022
Leestijd
2
min
Categorie
Nieuws

Voor het eerst in 68 jaar zijn we bij Ooms Woonrealisaties genomineerd voor de trofee "Kempenaar". Die trofee wordt jaarlijks georganiseerd door ondernemersorganisatie ETION en bekroont een op-en-top Kempische onderneming die zich weet te onderscheiden op gebied van waardengericht ondernemen, duurzame groei en bijzondere aandacht voor de werknemers.

Wil je niet lezen, maar gewoon meteen stemmen? Stem hier.

Kempenaar 2022

Uit alle bedrijven die hun kandidatuur stelden, heeft een onafhankelijke jury de voorbije weken drie bedrijven genomineerd. Die bedrijven werden genomineerd omdat zij stuk voor stuk hebben kunnen aantonen succesvol te ondernemen met de juiste waarden, met aandacht voor duurzame groei én met onophoudelijke toewijding naar hun medewerkers.

"Ooms Woonrealisaties is één van de drie genomineerde bedrijven en daardoor maken we nog steeds kans om onszelf een heel jaar lang de 'Kempenaar' te kunnen noemen", zegt gedelegeerd bestuurder Ben Ooms. "Sinds de oprichting van de éénmanszaak in 1954 door mijn grootvader Jan Ooms Senior hebben we altijd gezonde principes gehanteerd om het bedrijf te laten groeien. Daaronder onze 4 KRIS-waarden kwaliteit, respect, inzet en samenwerking, maar evenzeer gezond boerenverstand, Kempense nuchterheid en positief ondernemerschap. Onder die waarden zetten ondertussen ruim 120 vakmannen en -vrouwen uit de regio Rijkevorsel elke dag opnieuw hun schouders. Ik spreek dan ook in naam van het voltallige bestuur als ik zeg dat de trofee 'Kempenaar 2022' boven alles een zeer mooie erkenning zou zijn voor al onze medewerkers. Niet alleen onze huidige medewerkers, maar iedereen die er de voorbije 68 jaar voor gezorgd heeft dat Ooms Woonrealisaties het gezonde bedrijf kan zijn dat het vandaag is."

Ooms Woonrealisaties wenst ook de andere twee finalisten, Renotec uit Geel en Schoonmaak Kempen uit Hoogstraten, van harte te feliciteren met de nominatie.

Meer informatie over De Kempenaar vind je op www.etion.be

Stem op Ooms Woonrealisaties

De winnaar van de trofee "Kempenaar 2022" wordt bepaald via een online stemronde. Die loopt tot 3 oktober 2022. De uitreiking vindt vervolgens plaats op 6 oktober. Vind jij dat Ooms Woonrealisaties de Kempenaar 2022 verdient? Breng dan hier jouw stem uit.

Ben Ooms - Gedelegeerd Bestuurder