Ooms Woonrealisaties opent gloednieuw inspiratiecentrum officieel op 11 & 12 maart

Na 2.5 jaar hard werken is ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel he-le-maal klaar. Tijd voor de officiële opening in het weekend van 11 & 12 maart!

Written by
Datum
2.2.2023
Leestijd
2
min
Categorie
Nieuws

Sinds augustus 2020 werd er met man en macht gewerkt aan ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Na 2.5 jaar zijn de werken he-le-maal afgerond en dat willen we vieren. Een heel weekend lang zelfs, met een lekker glaasje erbij en het liefst ook mét jou!

📆 WANNEER

Het volledige weekend van 11 & 12 maart 2023

Zowel op zaterdag 11 als op zondag 12 maart zijn onze deuren geopend van 10u tot 16u. Tijd genoeg dus om je te laten onderdompelen in een bad van wooninspiratie, met een lekker glaasje in de hand.

Onze deuren zijn geopend voor iedereen. Inschrijven is dus niet nodig!

(lees verder onder de foto)

📍 WAAR

Het inspiratiecentrum in Rijkevorsel

Of wat had je gedacht? Ruim 2.000m² aan wooninspiratie en dus de ideale locatie voor een feestelijke receptie. Het adres: Oostmalsesteenweg 220 in Rijkevorsel.

(lees verder onder de foto)

🏠 VOOR WIE

Voor iedereen mét of zonder bouwplannen

  • Bouw- of renovatieplannen in 2023/2024?
    Onze bouwadviseurs voor Nieuwbouw en Renovatie zijn het hele weekend lang aanwezig in het inspiratiecentrum. Het openingsweekend is met andere woorden het ideale moment om je te informeren over onze bouwmethode, duurzame energieoplossingen en andere vraagstukken van nieuwbouw of renovatie.
  • Op zoek naar een keuken, badkamer of ander interieurmaatwerk?
    Onze interieurafdeling helpt jou graag verder tijdens het openingsweekend. Bij Ooms Woonrealisaties ontwerpen, produceren én installeren we namelijk ook individuele keukens, badkamers en zelfs maatkasten in slaapkamer, dressing of leefruimte. Onze interieuradviseurs en -architecten horen dan ook graag welke richting je uit wil met je interieur en laten met veel plezier hun creativiteit los op jouw project.
  • Geen bouw- of verbouwplannen momenteel?
    Ook dan ben je uiteraard welkom tijdens het openingsweekend. Zo kan je altijd komen ontdekken wat ons inspiratiecentrum precies te bieden heeft. Wie weet doe je nog inspiratie op voor een toekomstig bouw-, renovatie- of interieurproject!

🥂 De bubbeltjes staan alvast koud. Tot dan?