Ooms Woonrealisaties verwent kandidaat-bouwers en -verbouwers met 10 'Inspiratiezaterdagen'

In het eigen inspiratiecentrum organiseert Ooms Woonrealisaties het komende jaar zo'n 10 inspiratiezaterdagen rond nieuwbouw, renovatie en interieur.

Written by
Datum
5.5.2023
Leestijd
3
min
Categorie
Nieuws

Vanaf 10 juni 2023 zetten we bij Ooms Woonrealisaties 10 zaterdagen in het teken van telkens één specifiek aspect van een woning. Daarvoor slaan we de handen in elkaar met enkele vaste partners en leveranciers. Zo zal ons inspiratiecentrum het komende jaar meteen doen wat het belooft: kandidaat-bouwers, -verbouwers en interieurliefhebbers inspireren.

Inspiratiezaterdagen

Het inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties meet ruim 2.000m² en is elke zaterdag vrij toegankelijk, zonder afspraak. "Dat biedt uiteraard tal van mogelijkheden", zegt Jens Bouvin, Verantwoordelijke Marketing & Communicatie bij Ooms Woonrealisaties.

"Het komende jaar zullen we die mogelijkheden dan ook optimaal benutten door ongeveer één zaterdag per maand om te dopen tot Inspirational Saturday. Op die zaterdagen zetten we telkens één aspect van een woning centraal. Dat doen we in samenwerking met enkele vaste partners en leveranciers die er mee voor zullen zorgen dat de bezoekers die dagen zowel geïnformeerd als geïnspireerd worden."

Anno 2023 staat Ooms Woonrealisaties bekend als een moderne totaalaannemer. Er is in het bedrijf dan ook heel wat kennis aanwezig omtrent nieuwbouw, renovatie en interieur. "Die vakkennis koppelen we op onze Inspirational Saturdays aan klantenbegeleiding en beleving", zegt Jens.

"Informatie blijft immers het beste hangen als er ook een ervaring aan gekoppeld wordt en precies dát is het doel van onze nieuwe inspiratiezaterdagen."

"Bij Ooms Woonrealisaties willen we onze klanten immers volledig ontzorgen vóór, tijdens en na een bouw-, verbouw- of interieurproject. Dat doen we onder andere door hen zo goed mogelijk te informeren en de zaken visueel te maken. Informatie blijft immers het beste hangen als er ook een ervaring aan gekoppeld wordt en precies dát is het doel van onze nieuwe inspiratiezaterdagen. De eventuele aankoop van een wijnkoeler kan je toch ook maar correct inschatten wanneer je het effect ervan op de wijn in je glas ervaart, toch?"

Bouw- & wooninspiratie

Op zaterdag 10 juni staat de eerste van 10 inspiratiezaterdagen op het programma. Dan duikt Ooms Woonrealisaties samen met Siemens de keuken in.

"De voorbije maanden merkten onze interieuradviseurs dat één specifieke vraag steeds terugkwam bij klanten die hun nieuwe keuken bij ons lieten ontwerpen", zegt Jens. "Zo vroegen verschillende klanten zich af of een dampkap geïntegreerd in de kookplaat wel krachtig genoeg is. De beste manier om daar een antwoord op te formuleren, is door de klant het zelf te laten ervaren. Op 10 juni starten we onze inspiratiezaterdagen dan ook met een live kookdemo van Siemens. Een professionele chef demonstreert die dag van 10u tot 15u verschillende apparaten in één van onze keukens op de eerste verdieping van het inspiratiecentrum. Bezoekers kunnen zo, met een hapje en een drankje in de hand, zelf vaststellen of de nieuwste keukentechnologieën bij hen zouden passen."

Daarnaast is ook Quooker van de partij op die eerste inspiratiezaterdag. Met de Quooker Front en de Quooker Cold Water Filter lanceerde Quooker de voorbije maanden immers twee nieuwe producten. De kookdemo van Siemens is dan ook de ideale gelegenheid om ook de meest recente innovaties 'rondom de spoelbak' aan de bezoekers te introduceren.

MEER INFORMATIE

Benieuwd wat er verder nog op de planning staat? Jens licht alvast een tipje van de sluier op.

"Uiteraard is energie een onderwerp waar kandidaat-bouwers en -verbouwers vandaag de dag mee worstelen. De ondertussen verplichte warmtepomp is immers nog niet bij iedereen even goed ingeburgerd. Die komt dus zeker nog aan bod dit jaar. Daarnaast zullen we ook aandacht hebben voor de binnenkant van een woning. Zo komt het Spaanse Cosentino eind augustus de nieuwste mogelijkheden voor je keukenwerkblad voorstellen, gaan we met Nobel Flooring dieper in op de meest trendy parketvloeren van het moment en laten we in het najaar zien hoe een polyurethaan gietvloer van Floor Couture precies gegoten wordt."

De actuele kalender van onze Inspiratiezaterdagen kan je terugvinden op onze eventpagina en onderaan de pagina over het inspiratiecentrum. In aanloop naar een nieuwe inspiratiezaterdag zorgen we tijdig voor een update. Voor meer informatie over de inspiratiezaterdagen ken je steeds terecht bij Jens Bouvin via het algemeen contactformulier.

Jens Bouvin - Marketing & Communicatie