Ooms Woonrealisaties zet vakmanschap van eigen schrijnwerkerij in de kijker met unieke Instagram Giveaway

Vanaf woensdag 15 maart kan je op het Instagram-account van Ooms Woonrealisaties een unieke salontafelset winnen ter waarde van €700.

Written by
Datum
15.3.2023
Leestijd
1
min
Categorie
Interieur

Keukens, badkamers, dressings, trappen, ... in de schrijnwerkerij van Ooms Woonrealisaties wordt het allemaal geproduceerd. Schrijnwerk van eigen makelij dus en dat mag gezien worden. Letterlijk dan, want aan de hand van een leuke winactie op Instagram zetten we bij Ooms Woonrealisaties ons Kempens vakmanschap extra in de kijker.

Giveaway: unieke salontafelset

Op het Instagram-account van Ooms Woonrealisaties kan je vanaf woensdag 15 maart een unieke salontafelset winnen t.w.v. €700. Het betreft een tweedelige salontafelset met een cirkelvormig afgeschuind blad en een volle kruispoot.

De giveaway is uniek aangezien er slechts één set werd geproduceerd. Beide tafeltjes werden ontworpen door onze eigen interieurafdeling en geproduceerd door onze eigen schrijnwerkers in Rijkevorsel. De salontafelset is daarmee het eerste meubel dat het Ooms-label ingefreesd kreeg. Kortom: een collectors item van 100% Kempense makelij en een exclusieve afwerking voor ieder interieur.

Deelnemen aan de wedstrijd kan nog tot en met zondag 9 april. Wie de giveaway wil winnen, onderneemt deze 4 handelingen:

  • Volg het Instagram-account @oomswoonrealisaties
  • Like de post op het Instagram-account
  • Tag 3 vrienden in de comments van de post
  • Deel de post in je eigen stories en vergeet daarbij @oomswoonrealisaties niet te taggen (anders kom je niet in aanmerking)

Op 12 april wordt de winnaar bekendgemaakt door een onschuldige hand in de stories van het Instagram-account @oomswoonrealisaties.

De unieke salontafelset van Ooms Woonrealisaties te winnen op Instagram

100% Kempense makelij

"Onze eigen schrijnwerkerij is één van de speerpunten van Ooms Woonrealisaties", zegt Jens Bouvin die verantwoordelijk is voor de Marketing en Communicatie van Ooms Woonrealisaties. "Dat is op zich niet nieuw. Onze eigen schrijnwerkers uit de buurt maken er al decennia lang het kastwerk voor keukens, badkamers, dressings, slaapkamers alsook trappen. Dat doen ze volledig naar de wens van onze klanten. Maatwerk dus, van de bovenste plank en dat mocht wel eens in de kijker gezet worden."

"De achterliggende boodschap? Dat ook wie niet met ons bouwt of verbouwt tóch een keuken, badkamer, dressing of ander interieur op maat én uit eigen streek bij ons kan afnemen."

Archiefbeeld uit de schrijnwerkerij van Ooms Woonrealisaties

Ooms Woonrealisaties staat al 69 jaar bekend als totaalaannemer voor de nieuwbouw of renovatie van particuliere woningen. "Voor klanten in nieuwbouw of renovatie bieden we al jaren interieurinrichting op maat aan. Klanten die dus bouwen of verbouwen met ons konden altijd al het interieur door ons laten verzorgen", zegt Jens.

"Recent hebben we die interieurafdeling echter losgetrokken van de afdelingen Nieuwbouw en Renovatie. Daardoor kunnen ook particulieren die niet met ons bouwen of verbouwen tóch een keuken, badkamer, dressing of ander interieur op maat bij ons afnemen. Uit eigen streek, nota bene. We zetten ons daarmee niet alleen meer als aannemer voor nieuwbouw en renovatie in de markt, maar ook voor de totaalinrichting van interieur. Met deze leuke Instagram Giveaway willen we dat aspect van onze dienstverlening, met nadruk op de productie uit eigen streek, extra in de verf zetten."

Deelnemen aan de wedstrijd?

Ga naar het Instagram-account van Ooms Woonrealisaties en volg de 4 stappen die beschreven staan in de post waarin de actie gelanceerd werd.

Jens Bouvin - Marketing & Communicatie