Oud-medewerkers op pensioen genieten van eerste exclusieve rondleiding in nieuw inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties

Op dinsdag 7 maart kregen ruim 50 gepensioneerde oud-collega's, al dan niet met partner, een fijne rondleiding in ons nieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel.

Written by
Datum
8.3.2023
Leestijd
2
min
Categorie
Nieuws

Hoog bezoek in het gloednieuw inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties op dinsdag 7 maart 2023. We ontvingen er namelijk ruim 50 oud-collega's (en partners) die ondertussen genieten van een welverdiend pensioen. Bestuursleden Bart Geentjens, Ben Ooms, Christ Schalk en Jan Ooms namen de honneurs waar en zorgden voor een fijne rondleiding met heel wat lekkers.

Opening van het inspiratiecentrum

De week van 7 t.e.m. 12 maart is een heuse feestweek voor iedereen bij Ooms Woonrealisaties. De week staat immers volledig in het teken van de opening van het gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel. De aftrap van het feestgedruis werd op dinsdag 7 maart gegeven, in select gezelschap. Zo werden de ondertussen gepensioneerde oud-collega's uitgenodigd voor een exclusieve rondleiding in het hypermoderne inspiratiecentrum.

"Onze gepensioneerde oud-collega's zijn nog steeds nauw verbonden met ons bedrijf", zegt mede-gedelegeerd bestuurder Bart Geentjens. "Ze genieten dan wel van hun welverdiend pensioen, ze hebben het Ooms Woonrealisaties van vandaag mee groot gebracht en dat vergeten wij niet. We betrekken hen dan ook nog steeds bij alles wat we doen. Zo worden ze telkens uitgenodigd op onze jaarlijks personeelsfeest, ontvangen ze tweemaal per jaar ons personeelsblad en zien we ze graag terug op belangrijke momenten zoals de opening van dit nieuwe inspiratiecentrum. Dat nagenoeg iedereen die uitgenodigd was ook effectief opdaagde, deed ons enorm veel plezier."

(lees verder onder de foto)

Mede-gedelegeerd bestuurder Bart Geentjens tijdens de rondleiding - Foto: Studio Vedette

Voor de meesten onder de genodigden is het Ooms Woonrealisaties van vandaag in niets te vergelijken met hoe zij het zich herinneren.

"De eerste toonzaal van Ooms was zo groot als een gereedschapskistje en bestond uit 12 gevelstenen", zegt mede-gedelegeerd bestuurder Ben Ooms. "Dat kistje heeft trouwens een mooie plaats in ons centrum gekregen. Het is immers illustratief voor de evolutie die het bedrijf sindsdien gemaakt heeft. Dat is onder meer te danken aan het harde werk van ieder van hen. Die boodschap geven we vandaag dan ook graag mee."

"Daarnaast was Ooms Woonrealisaties vroeger vooral bekend als aannemer voor nieuwbouwwoningen. Vandaag is echter ook interieur - naast renovatie en projectontwikkeling - een volwaardige tak van het bedrijf", zegt bestuurder Jan Ooms die de dagelijkse werking van de interieurafdeling leidt. "We lieten onze genodigden dan ook graag kennismaken met het vele maatwerk voor keuken, badkamer, woon- & slaapkamer dat we vandaag aanbieden. Kortom: het was een leerrijke, maar vooral fijne namiddag én een blij weerzien voor velen onder hen."

Openingsweekend

Ondertussen is het voor Bart, Ben, Jan en Christ alweer uitkijken naar het volgende evenement. Het zwaartepunt van de feestweek ligt immers in de tweede helft van de week.

"Op vrijdagavond 10 maart houden we een intern evenement voor al onze collega's, vaste partners en leveranciers die hebben bijgedragen aan de bouw van het inspiratiecentrum", aldus bestuurder en verantwoordelijke verkoop Christ Schalk. "Zonder hen was er immers geen sprake van het inspiratiecentrum en dus verdienen zij een avond om te klinken op deze mooie prestatie. Nadien, op zaterdag 11 en zondag 12 maart, is het inspiratiecentrum open voor het grote publiek. Tussen 10u en 16u kan iedereen die geïnteresseerd is bij ons terecht om zich te laten onderdompelen in een bad van ruim 2.000m² aan bouw- en wooninspiratie."

Meer informatie over het feestelijke openingsweekend vind je hier.

Fotografie: Studio Vedette

Christ Schalk (rechts) in gesprek met oud-collega's - Foto: Studio Vedette