Uniek ontwerp
volgens uw wensen
en verlangens

 

Elke project is uniek en beschouwen we als maatwerk. Na een kennismakingsgesprek waarbij we nauwgezet luisteren naar uw wensen en behoeftes, gaan we aan de slag voor een eerste ontwerp.

Dit ontwerp presenteren we persoonlijk, waarna we ons voorstel in onderling overleg bijschaven totdat u 100% tevreden bent.

Voor elk project werken we met een uitgebreid lastenboek op maat volgens uw wensen en verwachtingen. Vooraleer u met ons in zee gaat, maken we voor u gratis en vrijblijvend een gedetailleerd voorontwerp, lastenboek en offerte.

1.

Eén heldere
totaalprijs

Al tijdens de ontwerpfase krijgt u een gedetailleerd prijsvoorstel. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

U krijgt één heldere totaalprijs. Onze gedetailleerde offertes verzekeren u van een heldere totaalprijs, zonder vervelende verrassingen achteraf.

2.

Alle administratieve
verplichtingen nemen
we op ons

Wij nemen voor het volledige bouw- of renovatieproject alle administratieve verplichtingen op ons.

Dit betekent:

  • Opmaak stedenbouwkundig dossier
  • Stabiliteitsstudies
  • Aansluitingsaanvragen nutsvoorzieningen
  • Veiligheidscoördinatie en postinterventiedossier
  • EPB- of EPU-verslaggeving
  • Aanvraag keuringsattesten
3.

Persoonlijke begeleiding,
één aanspreekpunt

 

Onze grote kracht schuilt in onze persoonlijke betrokkenheid bij uw project. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de overhandiging van de sleutels mag u rekenen op een nauwe en intensieve samenwerking met regelmatige contactmomenten. Ook voor de materiaalkeuze garanderen wij deskundig en persoonlijk advies.

4.

Kwaliteitsvolle
realisatie

 

Onze werfleider kijkt tijdens de uitvoering toe op een kwaliteitsvolle realisatie. Wij beschikken over eigen metsersteams en vakmensen die de volledige ruwbouw voor hun rekening nemen. Daarnaast tellen onze rangen ook eigen dakwerkers, grondwerkers, vloer- en tegelplaatsers en schrijnwerkers. Voor de technieken werken we onder onze coördinatie samen met onze vaste bouwpartners.

5.

Eigen schrijnwerkerij
voor de afwerking

 

Voor de inrichting van uw keuken, badkamer, trappen, maatkasten… schakelen we onze eigen schrijnwerkerij in. Ook voor de interieurinrichting staat ons team van interieurarchitecten garant voor creatieve ontwerpen op maat.

 

6.