Reeds afgewerkt

Project Poort van Vosselaar // Vosselaar

Volgens het ontwerp van AP/ART Architecten zorgden we bij Ooms Woonrealisaties voor de realisatie van 26 moderne en energiezuinige appartementen in het hartje van Vosselaar. 

Met oog voor duurzaamheid en esthetiek

Het project De Poort Van Vosselaar omvat 26 bijzonder kwalitatieve appartementen gelegen op de Antwerpsesteenweg, hoek Hofeinde.

Op architecturaal niveau wordt dit woonproject gekenmerkt door een moderne look en een bijzonder elegante wit/goud-combinatie. Zo werd het geheel opgetrokken in de lichte gevelsteen Perla van Vandersanden, terwijl het buitenschrijnwerk werd voorzien in het stijlvolle Pearl Gold.

De 26 appartementen bevatten 1 tot 3 slaapkamers, zijn voorzien van vloerverwarming, een ondergrondse parkeergarage met berging en bereikbaar met lift. 

Daarnaast zijn de terrassen ruim, speels gevormd en staan ze aan de binnenzijde van het project in relatie tot de verkeersvrije en groene binnentuin. 

De ligging op de Antwerpsesteenweg garandeert een vlotte verbinding naar de belangrijkste invalswegen in de streek, alsook naar de E34.

Wonen in ‘Poort van Vosselaar’, is bovendien wonen op 300m van de Vosselse Konijnenberg, Onze-Lievevrouwekerk, winkels en horeca in het bruisende dorpscentrum. Kortom: een zeer centrale ligging en vlotte bereikbaarheid.

Bekijk meer projecten