OOMSRIETVELD 7

Badkamers op maat: van ontwerp tot plaatsing

Ben je aan het bouwen en nog op zoek naar een nieuwe badkamer? Of heb je een huis gekocht en wil je de oude badkamer vervangen door een nieuwe? Dan ben je bij de interieurafdeling van Ooms Woonrealisaties aan het juiste adres.

Bij Ooms Woonrealisaties ontwerpen, produceren en plaatsen we badkamers op maat. Dat doen we zowel voor nieuwbouw als renovatie met een eigen team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en plaatsers: jouw garantie op een kwalitatieve en luxueuze badkamer op maat.

Inspiratie nodig voor jouw nieuwe badkamer?

Breng een bezoekje aan ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Je vindt er +2.000m² en drie verdiepingen aan bouw- en wooninspiratie. Laat je er inspireren of ga meteen aan tafel met één van onze interieurarchitecten.
 


Een badkamer op maat voor jouw woning

Badkamers op maat

Badkamers voor nieuwbouw en renovatie

Ooms Woonrealisaties maakt badkamers op maat in alle mogelijke bouw- en interieurstijlen. Van landelijke badkamers met hoofdzakelijk houten afwerking tot zeer minimalistische badkamers met moderne materialen als gietvloer, solid surface en mortex. Wat jouw wensen ook mogen zijn: bij Ooms Woonrealisaties vind je de badkamer die je zoekt. 

Logisch ook, want wij maken badkamers precies op maat. Op maat van jouw wensen, jouw budget én jouw woning. Zo kan je bij ons terecht voor een gloednieuwe badkamer in een nieuwbouwwoning, maar evengoed voor een volledige badkamerrenovatie.

Badkamerrenovatie

Gediplomeerde interieurarchitecten

Bij Ooms Woonrealisaties vind je geen toonzaalverkopers. Onze badkamers worden ontworpen door gediplomeerde interieurarchitecten, die bij elk badkamerontwerp vertrekken van een wit blad. Elke badkamer is daarmee volstrekt uniek

Wij staan dan ook garant voor een kwalitatieve badkamer die 100% tegemoet komt aan jouw wensen. Bovendien werken wij enkel met de meest kwalitatieve materialen, waardoor onze badkamers generaties lang meegaan.

Ben jij zelf interieurarchitect? Ontdek dan hier wat we voor jou kunnen betekenen.

100% Kempisch vakmanschap

Familiebedrijven zoals Ooms Woonrealisaties hechten veel belang aan kwaliteit, ervaring en vakmanschap. Onze badkamers tot op de millimeter perfect produceren, doen we dan ook zoveel mogelijk in eigen beheer. 

Het ontwerp van onze interieurarchitecten wordt daarom tot in de perfectie uitgevoerd in onze eigen schrijnwerkerij. Vervolgens wordt ook de plaatsing door onze eigen afwerkers verzorgd. 

Jouw badkamer op maat in vijf stappen

OOMS11MAART 29

Stap 1: laat je inspireren in onze showroom

Je nieuwe badkamer, daar heb je sowieso al over nagedacht. Wil je een vrijstaand bad of een bad tegen de muur? Een inloopdouche of douchebak? Met wandtegels of liever wanden in mortex? Kranen in opbouw of inbouw? Twee spiegels of liever één grote?    

De mogelijkheden voor je nieuwe badkamer zijn legio. Heb je nog geen zicht op wat er allemaal kan tegenwoordig? Geen probleem, want onze interieurarchitecten helpen je graag met het ontwerp van je nieuwe badkamer. Dat doen ze in ons gloednieuw inspiratieruimte waar tal van afgewerkte badkamers uitgestald staan. 

Wil je al een keertje komen kijken zonder afspraak? Dat kan. Wij zijn doorlopend geopend en er is altijd een interieurexpert aanwezig in onze showroom. Kom gerust eens langs!  

OOMS 14

Stap 2: ga aan tafel met onze interieurarchitecten

De creatieve fase: na een eerste kennismakingsgesprek in onze showroom gaan onze interieurarchitecten aan de slag gaan met de informatie die werd verzameld. 

Tijdens een vervolgafspraak presenteren ze jou de eerste gedetailleerde offerte met bijhorende 3D visualisaties. Zo heb jij meteen een duidelijk beeld van hoe je nieuwe badkamer er zou kunnen uitzien.

Ooms Carpentry DSC1505

Stap 3: we bereiden ons voor op jouw nieuwe badkamer

Staat de badkamer van je dromen op papier en ben je akkoord met de prijsofferte? Dan wordt er gestart met de voorbereidingswerken voor jouw nieuwe badkamer.

Zo komt één van onze Projectleiders alles nog eens definitief opmeten en gieten onze Technische Tekenaars het ontwerp van jouw nieuwe badkamer in een uitvoeringsdossier. Daarmee gaan onze schrijnwerkers aan de slag in ons atelier.  

Ooms Carpentry DSC08970

Stap 4: jouw nieuwe badkamer wordt geproduceerd in onze schrijnwerkerij

This is where the magic happens: in onze schrijnwerkerij. 

Onze getalenteerde vakmannen zetten zich er dagelijks in om de woondromen van onze klanten waar te maken. Met moderne apparatuur en kennis van zaken wekken zij de 3D-render van jouw nieuwe badkamer tot leven.

Ondertussen volgt jouw toegewijde Projectleider de vooruitgang op de voet en plaats hij/zij de nodige bestellingen bij onze leveranciers van sanitair, tegels, verlichting enzovoort.

Inrichting Schoten Webres 12

Stap 5: jouw nieuwe badkamer wordt geplaatst

Staat jouw nieuwe badkamer klaar in ons atelier? Dan word je gecontacteerd door de Projectleider om de plaatsing van je badkamer te laten plaatsvinden. Op de afgesproken datum komen onze plaatsers jouw nieuwe badkamer op maat monteren. 

Zijn er achteraf nog zaken die je liever anders had gezien? Of is er op een dag schade aan jouw badkamer? Neem dan contact op met onze dienst naservice. Onder het motto 'Eens klant, altijd klant' helpen wij jou ook na de plaatsing graag verder.

IMGP1793 1 1 (Large)

Een nieuwe badkamer verdient de beste kwaliteit

De badkamer is één van de meest gebruikte ruimtes in een woning. Bovendien is het een ruimte waar je echt tot rust kan komen. De badkamer verdient dan ook niets minder dan de beste kwaliteit. Daar streven we dan ook naar in onze eigen schrijnwerkerij. 

Hoewel we daar zoveel mogelijk zelf produceren, komen er bij iedere nieuwe badkamer ook materialen aan bod die onze schrijnwerkers niet eigenhandig kunnen maken. Denk daarbij aan sanitaire toestellen, maar evenzeer aan scharnieren, LED-strips of handgrepen. Daarvoor kunnen we dan ook rekenen op sterke partners die dankzij hun innovatie, kwaliteit en vakmanschap een belangrijke bijdrage leveren aan het eindresultaat. 

Badkamer   Badmeubel   Renovatie   Project VDP Hoogstraten

Sanitaire toestellen

De wereld van badkamers is voortdurend in beweging. Waar sanitaire toestellen oorspronkelijk vooral functioneel waren, ontpoppen ze zich steeds meer tot echte eyecatchers is een badkamer. 

Om helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwste trends in badkamers werken we nauw samen met Versani, groothandel in sanitair en verwarming. 

Scharnieren en meubelbeslag

Naast de sanitaire toestellen onderschatten veel mensen het belang van scharnieren en meubelbeslag in het ontwerp van een nieuwe badkamer. Scharnieren en meubelbeslag zijn immers bepalend voor zowel de look van je nieuwe badkamer als het gebruiksgemak ervan. 

Onze samenwerking met Blum, de grootste fabrikant ter wereld van ladesystemen, zorgt ervoor dat je op deze gebieden steeds de beste kwaliteit in huis haalt.

Badkamerverlichting

Dankzij een nauwe samenwerking met het van oorsprong Duitse Häfele hebben we toegang tot wereldwijde kennis op gebied van verlichting. Daardoor kunnen we moderne en duurzame verlichting van de hoogste kwaliteit verwerken in onze maatwerk interieurprojecten. Denk aan de ingewerkte LED-strips in een wand of onderaan een trapleuning.

OOMS 51

Badkamers kijken? Bezoek onze showroom op zaterdag.

De eerste verdieping van ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel staat volledig in het teken van maatwerk interieur. Een ware inspiratiebron voor iedereen op zoek naar een nieuwe badkamer op maat, met talloze voorbeelden van:

  • Badkamermeubels
  • Douches en baden
  • Kranen
  • Wastafels
  • Spiegels
  • Wandtegels

En het beste van al? Onze showroom is doorlopend geopend, een hele week lang. Zélf op zaterdag!

Nog meer inspiratie voor je interieur:

Keukens

Keukens op maat

Maatkasten

Maatkasten

Totaalinrichting

Totaalinrichting