Inrichting Schoten Webres 26

Een schrijnwerkerij voor interieurarchitecten: wij realiseren jouw ontwerp

Ben jij interieurarchitect en op zoek naar ervaren schrijnwerkers die jouw ontwerp kunnen maken én plaatsen? Dan is Ooms Woonrealisaties de betrouwbare schrijnwerkerij die je zoekt.

Ooms Woonrealisaties is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in binnenschrijnwerk: van ingewerkte kasten op maat en volledig afgewerkte keukens en badkamers tot totaalprojecten, inclusief trappen, vloeren en binnendeuren. 

Schrijnwerkerij Ooms Woonrealisaties

100% Kempisch vakmanschap voor jouw interieurproject

Van sleutel-op-de-deur woningen en appartementen tot exclusieve villa's en kantoren: in onze schrijnwerkerij maken we het maatwerk waar tal van residentiële projecten mee afgewerkt worden. 

Onze projecten afwerken doen we ondertussen met ruim 120 vakmensen vast in dienst, stuk voor stuk geboren en getogen in de Kempen:

  • Schrijnwerkers Atelier
  • CNC Operatoren
  • Technisch Tekenaars
  • Meubelplaatsers
  • Interieuradviseurs
  • Projectleiders

Bovendien werken we samen met leveranciers van hout, natuursteen en solid surface uit de buurt. Kortom: wij bieden 100% Kempisch vakmanschap sinds 1954, en daar zijn we fier op. 

Over de schrijnwerkerij

Maak kennis met onze interieurafdeling

In onze schrijnwerkerij staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen met interieurarchitecten. Kennismaken doen we graag in onze gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel, net naast onze schrijnwerkerij. Ellen en Jan leiden jou graag meteen een keertje rond.

Jan Ooms Ooms

Jan Ooms

Verantwoordelijke Schrijnwerkerij

Contacteer Jan voor meer informatie over onze schrijnwerkerij.
Ellen Aerts Aerts

Ellen Aerts

Manager Interieur

Contacteer Ellen voor een samenwerking met onze Interieurafdeling.

5 redenen waarom interieurarchitecten kiezen voor onze schrijnwerkerij

Ooms Carpentry DSC08937

+70 jaar ervaring in bouw en interieur op maat

Bij Ooms Woonrealisaties gaan we al een tijdje mee. Sinds de oprichting in 1954 hebben we heel wat ervaring opgebouwd in verschillende soorten bouwprojecten. Van sleutel-op-de-deur woningbouw en exclusieve villabouw tot de bouw van appartementen en meergezinswoningen. 

Oorspronkelijk als traditioneel bouwbedrijf, met onze eigen mesters, dakwerkers en vloerders in dienst. Later ook met onze eigen schrijnwerkerij en plaatsers. Bij Ooms Woonrealisaties weten we dus hoe een woning in elkaar zit, zowel binnenin als aan de buitenkant en alles daar tussen. Pure vakkennis die we graag ten dienste stellen van jouw interieurproject.

Inrichting Schoten Webres 79

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij Ooms Woonrealisaties houden we van lange termijnrelaties. Niet voor niets houden de meeste van onze samenwerkingen met onderaannemers en partners al drie generaties lang stand. 

Die stabiliteit is het gevolg van onze wil om kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Zo investeren we actief in goed opgeleide mensen en in moderne apparatuur. Noem het een investering die zich terugbetaalt op de lange termijn. We zijn dan ook niet altijd de goedkoopste in het landschap der schrijnwerken, maar wél een zekerheid op en kwalitatieve uitwerking van jouw interieurproject. Aan jou om in te schatten voor welke projecten je beroep doet op onze schrijnwerkerij

OOMSWERVEN 19

Totale ontzorging: van planning tot werfcoördinatie

Kiezen voor de schrijnwerkerij van Ooms Woonrealisaties? Da's kiezen voor totale ontzorging. Onder de slogan 'Meer tijd om te genieten' zijn we er intern namelijk op voorzien om meer diensten aan te bieden dan de werken op de werf.

Als interieurarchitect kan je namelijk een beroep doen op onze administratieve diensten. Zo beschikken we over een eigen dienst Planning die voor jou alle werken kan organiseren. Van de plaatsing van het binnenschrijnwerk, uiteraard, maar ook van eventuele ruwbouwwerken zoals pleisterwerken, chapewerken of metselwerken. Ook de communicatie met derden kan door onze dienst Administratie uit handen genomen worden.

Op de werf zelf zorgen onze Werf- en Projectleiders voor de nodige coördinatie. Zij zijn uiteraard het aanspreekpunt voor de schrijnwerkers en plaatsers, maar kunnen dat evenzeer zijn voor de bouwheer. Zo heb jij meer tijd om te doen wat je het liefst doet: ontwerpen. 

Ooms Builders DSC09427

Het lokale karakter

Toegegeven: onze werkregio is beperkt. Vanuit onze vestiging in Rijkevorsel gaan we immers alleen aan de slag op werven die zich bevinden in de provincie Antwerpen. De grensstreek met Limburg en Vlaams-Brabant nemen we er nog net bij.

Onze werkregio behapbaar houden, is een bewuste keuze met voordelen voor verschillende partijen. Zo staan onze vaklui bijvoorbeeld nooit uren in de file. Een voordeel dat goud waard is, want mede daardoor is de anciënniteit van onze vakmensen de afgelopen decennia hoog opgelopen. Als architect werk je daardoor steeds samen met vakmensen die het klappen van de zweep kennen. 

Dat we het niet te ver zoek, zorgt ervoor dat we ook altijd dichtbij zijn. Zo zijn we 's ochtends altijd vroeg op werf en heb je als interieurarchitect de zekerheid dat we snel kunnen inspringen wanneer de nood het hoogst is.

Ooms Carpentry DSC1505

Onze interieurafdeling als sparring partner

Kies je als interieurarchitect voor de schrijnwerkerij van Ooms Woonrealisaties? Dan geniet je naast het vakmanschap van onze schrijnwerkers zelf ook van enkele helpende handen.

Onze interieurafdeling bestaat immers niet alleen uit schrijnwerkers, maar ook uit interieurarchitecten, interieuradviseurs en technisch tekenaars. Onze eigen interieurarchitecten en -adviseurs kunnen voor jou een sparring partner zijn op gebied van materiaalkeuze of als liaison naar onze Technisch Tekenaars. Die zetten jouw ontwerp immers om naar uitvoeringsdossiers voor onze schrijnwerkerij. 

Zo hoef je je niet onnodig lang bezig te houden met de technische kant van jouw project, maar kan jij je maximaal richten op het commerciële contact met jouw klant. 

Bekijk onze expertises binnen interieur

Keukens

Keukens op maat

Badkamers

Badkamers op maat

Maatkasten

Maatkasten

Totaalinrichting

Totaalinrichting


OOMS 83

Maak gebruik van onze gloednieuwe showroom

Heb je als interieurarchitect geen vaste uitvalsbasis of wil je jouw klanten wat meer voeling laten krijgen met materialen? Dan kan je steeds gebruikmaken van ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel.

Het inspiratiecentrum, dat grenst aan onze schrijnwerkerij, meet ruim 2.000m² en bevat drie verdiepingen aan bouw- en wooninspiratie. Bovendien kan je ook de moderne vergaderzalen gebruiken voor je afspraken met de bouwheer.

Kijk eens binnen