Villabouw   gezellige zithoek   Project CM Vosselaar

Exclusieve villabouw: luxueuze droomwoningen op maat

Heb jij een bouwgrond en droom jij van een prachtige vrijstaande villa met alle wooncomfort dat je maar kan bedenken? Dan heb je nú de aannemer gevonden om die droom te laten uitkomen.

Gepassioneerd door stijlvolle architectuur en met 70 jaar ervaring op de teller is Ooms Woonrealisaties de totaalaannemer die jouw droomvilla neerzet precies zoals jij dat wil. En dat zonder zorgen, want ons familiebedrijf is erop gericht om jouw aan de hand van een persoonlijke begeleiding te ontzorgen tijdens het volledige bouwproces.

Daarom kies je Ooms Woonrealisaties als aannemer voor je villa

Totaalrenovatie   moderne keuken met kookeiland   Project PE Mol

Je vindt de beste bouwmaterialen op één plek. 

Centraal in onze manier van werken staat een doorgedreven klantenbegeleiding. Zo volgen onze bouwadviseurs jou van dichtbij op en nemen ze jou in elke fase van het bouwproces mee op sleeptouw.

Zo hoef je bijvoorbeeld niet op eigen houtje heel Vlaanderen te doorkruisen om showrooms te bezoeken bij 101 dealers. In onze gloednieuwe inspiratieruimte vind je immers de beste merken en materialen voor elk onderdeel van je villa. Aan de hand van de begeleiding van onze bouwadviseurs krijg je zo snel een goed zicht op de mogelijkheden.

Je krijgt een villa op maat. 

Het ontwerp van je droomvilla is uniek en weerspiegelt hoe je in het leven staat. Jouw persoonlijk en levenswijze vertalen naar een ontwerp is een kolf naar de hand van één van onze eigen architecten en tekenaars. 

Wil je liever een eigen architect onder de arm nemen? Ook dat kan. Wie het bouwplan ook ontwerpt: onze vakmensen zorgen hoe dan ook voor een fantastisch resultaat.

Je geniet meteen van een interieur op maat. 

Wie de villa van zijn droom laat bouwen, droomt ook van een interieur op maat. Ook daarvoor kan je terecht bij Ooms Woonrealisaties. 

Als totaalaannemer hebben we eigen interieurarchitecten in dienst die zorgen voor uniek binnenschrijnwerk. Van keuken, badkamer en maatkasten tot trappen, vloeren en binnendeuren. Bovendien wordt alles geproduceerd in onze eigen schrijnwerkerij. 

Je geniet van pure luxe en... van een lage energiefactuur.

Villa's bouwen doen we steeds op twee fronten. Enerzijds met aandacht voor de architectuur en interieurarchitectuur. Een feilloze afwerking en het gebruik van luxueuze materialen zijn daarbij een zekerheid. 

Daarnaast voegen ook de geïntegreerde energieoplossingen een enorme waarde toe aan jouw toekomstige villa. Van nature uit integreren we in al onze projecten de meest duurzame energieoplossingen. Onze projecten zijn daarom altijd bijzonder energiezuinig of beschikken zelfs over een negatief E-peil. Zo wekken onze villa's zelfs meer energie op dan ze verbruiken en verdien je de investeringskost snel terug. 

Je hebt geen administratieve lasten. 

Bouwen met Ooms Woonrealisaties? Da's kiezen voor meer tijd om te genieten. En dat geldt zowel vóór, tijdens als ná het bouwtraject. 

Zo verlossen onze administratieve diensten jou van alle wettelijke verplichtingen die komen kijken bij de bouw van een villa. Op die manier kan jij je vooral concentreren op de leuke aspecten ervan: het samenstellen van je droomvilla. En voor de rest? Genieten maar.  

Ellen Aerts   Manager Interieur Ooms Woonrealisaties

Laat je inspireren voor je luxueuze villa op maat

Meer dan 2.000 m² aan bouw- en wooninspiratie voor jouw exclusieve villa op maat? Dat moet je toch gewoon gezien hebben. 

Bezoek ons inspiratiecentrum in Rijkevorsel en laat je er inspireren door onze bouwadviseurs voor elke vierkante centimeter van je toekomstige villa.

  • Exterieur: gevelstenen, gevelbekleding, buitenschrijnwerk, dakpannen, isolatie, …  
  • Interieur: keukens en keukentoestellen, badkamers, maatkasten, vloeren, trappen, binnendeuren…  
  • Energieoplossingen: ventilatie, warmtepomp, domotica, zonnepanelen, beglazing…  

Hoeveel kost een villa op maat bij Ooms Woonrealisaties?

Er zijn verschillende factoren die de investering van jouw villa bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de volume van je villa en de materialen die je kiest. We schreven een gids over de prijs van een villa bij Ooms Woonrealisaties.


Badkamer interieur

Totaalrenovatie van exclusieve villa's

Wil jij geen nieuwbouwvilla laten bouwen, maar een bestaande villa volledig verbouwen? Ook daarvoor ben je bij Ooms Woonrealisaties aan het juiste adres. 

Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een badkamer, meerdere ruimtes of een energetische totaalrenovatie: onze vakmensen kunnen het aan.