Interieur

Onze eigen interieurarchitecten, schrijnwerkerij en plaatsingsteams zijn samen de 'Ooms garantie' voor een geslaagd interieurproject op maat voor zowel particulieren als professionelen. Ooms brengt jouw binnenhuisinrichting naar het hoogste niveau.

Bekijk onze oplossingen voor badkamers, keukens en kasten & meubels, naast de totaalprojecten die we voor jou kunnen uitvoeren.

Maak een afspraak
modern kitchen interior

Een interieur op maat in 5 stappen

Ooms Woonrealisaties garandeert jou een stressloze ervaring voor de realisatie van jouw interieurproject. Dankzij onze eigen interieurarchitecten, schrijnwerkerij en plaatsingsteams zorgen wij voor een gestroomlijnd en vlot verloop. Zo heb jij meer tijd voor het échte leven. Lees hieronder hoe we te werk gaan.

Kom langs bij Ooms en laat je inspireren

Droom je van een een op maat gemaakte interieurinrichting in je badkamer, keuken, dressing, bibliotheek, slaapkamers, bureau, ...? Of wil je jouw handelszaak volledig laten inrichten? Dan nodigen we jou graag uit voor een persoonlijk gesprek met één van onze interieuradviseurs. Hij of zij begeleidt je graag in ons inspiratiecentrum in Rijkevorsel doorheen drie verdiepingen vol inspiratie en materialen.

Bij dit eerste verkennende gesprek toetsen we jouw wensen en budget af, maken we eventueel al eerste ontwerpschetsen en overlopen we jouw afwerkingskeuzes die als basis zullen dienen voor een voorstel op maat.

Een concreet plan

Aan de hand van de wensen die we in het eerste gesprek hebben besproken, maakt jouw interieuradviseur een afspraak om samen de offerte met bijhorende 3D visualisaties samen te overlopen. 

Bij akkoord stellen we een overeenkomst op waarin we zowel de termijn als de kostprijs vastleggen. Ooms legt jouw project vast in de planning en de voorbereidingen kunnen van start gaan. 

Voorbereiding van de werken

In deze fase zal je klantenbegeleider verdere afspraken maken om te komen opmeten en concrete data af te spreken. We maken de technische plannen van jouw droominterieur zodat alles nu in productie kan gaan. Wist je dat we alles in ons eigen atelier maken?

De werken gaan van start

Je kan volledig vertrouwen op onze ervaren vakmannen die dagelijks het beste van zichzelf geven.  Jouw projectleider volgens alles nauw op voor een vlot verloop. Je hoeft enkel te genieten van de vooruitgang.

Welkom in jouw nieuw interieur

Wanneer de afgesproken afwerkingsdatum in de buurt komt, plant jouw klantenbegeleider de oplevering in om alles te controleren. Zo stap jij binnen in een nieuw, tot in de puntjes afgewerkt interieur en hoef jij enkel nog maar te genieten van het resultaat.

Achteraf nog kleine puntjes die opgelost moeten worden? Geen zorgen, je kan hiervoor rekenen op onze eigen na-servicedienst.

Wat doen we? 

Je kan bij Ooms terecht voor zowel een totaalinrichting als voor een nieuw badkamermeubel, keuken, dressing, bibliotheek, slaapkamers, kastwerk, bureau, ...

Voor de totaalinrichting richten we ons op woningen (renovatie en nieuwbouw), appartementen, handelspanden, praktijken en professionele bureauinrichting.

We zijn een all-in partner die ook instaat voor de noodzakelijke ruwbouwaanpassingen, tegelwerken, plafondafwerking, aanpassing van de installaties,... Je heb met Ooms één aanspreekpunt en planning. 

Voor wie?

Iedereen verdient een mooi nieuw interieur. Ooms werkt zowel voor particuliere klanten als voor professionelen.

Ook interieur- en architecten zijn bij ons meer dan welkom. Onze toonzaal doet namelijk dienst als een echt inspiratiecentrum waar je als interieur- of architect(e) samen met jouw klanten materialen kan bekijken, voelen, testen, ... zonder van toonzaal tot toonzaal te moeten rijden. Alles op één inspirerende plaats. 

Eigen schrijnwerkerij

In onze eigen maatwerk schrijnwerkerij zijn de nieuwste modernste technieken en machines voorzien. We gebruiken uitsluitend uiterst professionele machines en werkmateriaal om elke project tot in het kleinste detail uit te werken. Een geautomatiseerd platenmagazijn, CNC-machine, ... zijn maar enkele van onze paradepaardjes. 

Werken met materialen van topkwaliteit en uitsluitend vakmensen is voor ons een evidentie om jouw interieur naar het hoogste niveau te tillen.

ooms employees during work
ooms employees during work
ooms employees during work
ooms employees during work
ooms employees during work
wood samples
ooms employees during work

Badkamers

Wil je baden in een kwalitatieve en duurzame badkamer? Ooms ontwerpt en maakt jouw badkamermeubel op maat. Met oog voor detail, praktisch, onderhoudsvriendelijk en stijlvol. Zo wordt het hier heerlijk vertoeven.

modern bathroom

Keukens

Je nieuwe keuken, het hart van de woning, waar herinneringen worden gemaakt én besproken, waar gezelligheid centraal staat. Ooms maakt van deze belangrijke plaats in huis een aangename ontmoetingsplek. Wij maken en installeren jouw droomkeuken volgens jouw smaak en budget. Ook voor buitenkeukens bieden wij oplossingen aan.

modern new kitchen

Kasten & meubels

Jouw woning praktisch inrichten? Onze interieurarchitecten denken met jou mee om elke plaats goed te benutten. Denk je aan een dressing op maat? Of wil je graag meubels op maat? Ook dit kan bij Ooms. Je kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld tafels, zitbanken, boekenkasten, woonkamerkasten, tv-meubels, halkasten, ...

modern closet

Trappen

Een trap maakt dikwijls een eerste indruk bij het binnenkomen van een woning. Doe beroep op de Ooms interieur vakmensen voor de houten trap van uw dromen om die eerste indruk dan ook een wauw-effect te geven.  Wij maken de trappen in ons eigen atelier zodat ze naadloos aansluiten bij de rest van de woning.

stairs

Recente interieurprojecten

Wat onze klanten zeggen

modern kitchen

"Ooms legt de lat zeer hoog."

Ik heb het onze werfleider Dennis zeker niet gemakkelijk gemaakt, maar dat bleek eigenlijk onnodig omdat Ooms zelf de lat al zeer hoog legt. Daarnaast was het contact met elke ploeg van Ooms zeer aangenaam en is naast de kwaliteit ook de snelheid van uitvoering verbazingwekkend hoog. Topfirma!

Familie Magerman – Geerts
Putte

"Al jaren een goede (na-)service."

Ik ben grote fan van jullie want ik weet dat jullie nog het nodige zullen doen om die kleine mankementjes op te lossen want uit ervaring weet ik dat jullie al jaren een heel goeie service/na-service geven. Voor de renovatie van mijn keuken ben ik alleen naar jullie gekomen (ben nergens anders gaan informeren) omdat ik weet dat jullie knap werk leveren! Ik zal jullie dan ook zeker en vast aanbevelen (Dat heb ik trouwens al gedaan.☺)

Mevr. Van der Sande
Hove | Keukenrenovatie

"Op geen enkel moment hebben
wij stress ervaren."

Het grote vertrouwen dat we in jullie hebben, geven we zeker door aan anderen. We zijn heel tevreden, heel gelukkig in ons nieuwe huis. De complimenten die wij al kregen over ons huis, zijn complimenten voor jullie! Bedankt!

Familie Massart – Van den Bulck
Aartselaar

"Alles klopte gewoon."

Ik zou Ooms zonder twijfel aanbevelen omwille van de kwaliteit van de bouw, het respecteren van de timing, de duidelijkheid van het lastenboek en de duidelijkheid van de facturatie en afrekening. Die klopte tot op de euro.

Familie Lafèvre
Zoersel

Bouw nu aan jouw droomwoning

We horen graag jouw dromen en plannen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, dan nodigt één van onze bouwadviseurs je graag uit in onze toonzaal voor een rondleiding en brainstorm.

Heb je al foto's, tekeningen of plannen? Stuur ze zeker mee zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Contacteer ons