Keuken  Ooms Woonrealisaties  Schrijnwerkerij Interieur

Interieurontwerp en schrijnwerk op maat: een meerwaarde voor je woning

Van keukens en badkamers tot maatkasten en bijpassende trappen, vloeren en binnendeuren: bij Ooms Woonrealisaties ben je aan het juiste adres voor maatwerk van de bovenste plank.

Buitengewone interieurprojecten realiseren, doen we met een eigen team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en plaatsers. Een drieledige tandem die vast meubilair op maat voorziet voor zowel nieuwbouw en renovatieprojecten.

Wij werken interieurprojecten uit voor iedereen.

Kende je ons al van vroeger? Dan is dat wellicht als aannemer voor nieuwbouw en renovatie. Sinds 2020 staat echter ook onze interieurafdeling op eigen benen. En dat Kempisch vakmanschap bieden we nu aan voor iedereen.  

 • Voor particulieren die met Ooms Woonrealisaties bouwen of verbouwen en hun woning meteen willen voorzien van interieurmaatwerk
 • Voor particulieren die zélf bouwen of verbouwen, maar voor hun maatwerk interieur vertrouwen op de ervaren schrijnwerkers van Ooms Woonrealisaties
 • Voor particulieren die bouwen of verbouwen met verschillende aannemers en Ooms Woonrealisaties kiezen als aannemer voor het maatwerk interieur
 • Voor interieurarchitecten die de woning van hun klant ontwerpen en een schrijnwerkerij / plaatser zoeken

Interieurarchitecten voor nieuwbouw en renovatie

OOMS23 04 183

Geen verkopers, wél interieurarchitecten

Bij Ooms Woonrealisaties vind je geen toonzaalverkopers, maar wordt jouw interieur ontworpen door gediplomeerde interieurarchitecten. Zo garanderen we de allerbeste kwaliteit van jouw interieur.

OOMS23 04 167

Maatwerk voor nieuwbouw en renovatie

Onze interieurarchitecten zijn van alle markten thuis. Zo verzorgen ze het maatwerk voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten en komen ze met plezier ter plaatse om kennis te maken.

Maak een afspraak

OOMS23 04 55

Begeleiding in moodboards en materiaalkeuze

Met ruim 2.000m² aan bouw- en wooninspiratie is ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel is de ideale plek om ideeën op te doen. Onze interieurarchitecten nemen jou er dan ook graag mee op sleeptouw. 

Openingsuren

OOMS23 04 7

Maatwerk zoals het hoort.

Laat je niets wijsmaken: een interieur dat écht op maat gemaakt wordt, is een interieur waarbij je alles zelf kan kiezen. Zonder uitzondering. 

Van het plaatmateriaal, de kastindeling en de hoogte van een werkblad tot de richting van nerven, het meubelbeslag en de ruimte tussen verschillende fronten; bij ons kies jij wat je wil. En dat met advies van onze interieurarchitecten.  

LG Ooms woningV Meer 72dpi 20
Project DP 2

Maatkasten, trappen en meer.

Je kan bij Ooms Woonrealisaties terecht voor je volledige interieur op maat. Zo zijn we enerzijds specialist in keukens, badkamers en maatkasten. Anderzijds kunnen we bij totaalprojecten ook zorgen voor de juiste vloeren, binnendeuren en trappen op maat.

Kwalitatief schrijnwerk op maat

LG Ooms woningCD Mol 72dpi 18 (Large)

Hoogwaardige materialen

Een interieur van Ooms Woonrealisaties staat garant voor kwaliteit. Zo werken we niet alleen alleen met hoogwaardig plaatmateriaal, maar maken we ook gebruik van de meest kwalitatieve merken op gebied van ladesystemen, scharnieren, grepen, LED-verlichting,...

Maatwerk schrijnwerkerij

100% Kempische makelij

Onze interieurs zijn van Kempische makelij. We maken dan ook alles zélf in onze schrijnwerkerij in Rijkevorsel. Je mag van ons dan ook een duidelijke planning verwachten, want we zijn niet afhankelijk van externen. Zelfs de plaatsing bij jou thuis volledig uitgevoerd door onze eigen plaatsingsteams.

Over onze schrijnwerkerij

OOMSWERVEN 11

Naservice

Eens klant, altijd klant. Daar geloven wij in sinds 1954. Daarom kan je in geval van beschadiging aan het vast meubilair of bij een defect toestel ook na de oplevering van een interieurproject steeds op Ooms Woonrealisaties rekenen. Onze klantendienst staat altijd paraat.

Jan Ooms

Niet alleen de kwaliteit, met veel oog voor het esthetische totaalplaatje, maar ook de opleveringstermijnen zijn bij ons heilig. Dit vraagt om een flexibele werking. Vandaar de keuze om zoveel mogelijk in eigen huis te houden en te werken met vaste, streng geselecteerde partners voor onder andere de technieken. Maatwerk is daarbij het motto. We hebben uiteraard niet alleen een eigen en moderne schrijnwerkerij uitgebouwd, maar ook geïnvesteerd in vakkundig en goed opgeleid personeel

Jan Ooms, Verantwoordelijke Interieur en Schrijnwerkerij

Schrijnwerkerij Ooms Woonrealisaties

Schrijnwerkerij van de bovenste plank

Familiebedrijven staan vaak voor traditie en vakmanschap. Voor vakkennis op basis van een rijke geschiedenis. Dat is bij Ooms Woonrealisaties niet anders. 

Als rasechte vakmensen halen we ook na 70 jaar nog steeds eer uit ons werk. Meer nog: we geloven in automatisatie en innovatie, maar we geloven nóg meer in de toegevoegde waarde die voorkomt uit de ervaring en het vakmanschap van onze eigen schrijnwerkers. Een interieur van Ooms Woonrealisaties is daardoor ook steeds een uniek stukje maatwerk van de bovenste plank.

Plaatsingdienst

Eigen plaatsingdienst voor jouw interieur

Naast het ontwerp en de productie nemen we ook de plaatsing van jouw interieurmaatwerk voor onze rekening. 

Daarvoor werken we met onze eigen plaatsingsteams. Zij worden aangestuurd door onze diensten Planning en Projectleiding. Door de volledige keten in eigen beheer aan te bieden, hebben we perfect grip op zowel de timing en de duurtijd van jouw interieurproject als op de afwerkingsgraad ervan. 

Bovendien kunnen onze plaatsers meer dan plaatsen alleen. Zij schuwen ook het ruwere werk niet, en dat komt van pas bij renovaties. 

OOMS23 04 63

Een showroom voor interieurarchitecten en architecten

Onze interieurafdeling werkt zowel rechtstreeks voor de eindklant of 'bouwheer', als voor architecten en interieurarchitecten. Maar er is meer.

Ons gloednieuw inspiratiecentrum doet namelijk ook dienst als showroom waar je als interieur- of architect(e) samen met jouw klanten materialen kan bekijken, voelen, combineren, ... Alles op één inspirerende plaats.

Kijk eens binnen

Echte reviews van onze interieurklanten

Half open bebouwing  Voorgevel  Project LF Zoersel

"Alles klopte gewoon."

Ik zou Ooms zonder twijfel aanbevelen omwille van de kwaliteit van de bouw, het respecteren van de timing, de duidelijkheid van het lastenboek en de duidelijkheid van de facturatie en afrekening. Die klopte tot op de euro.

Familie Lafère
Zoersel

Terras met zonnescherm  Project LF Zoersel

"Alles klopte gewoon."

Ik zou Ooms zonder twijfel aanbevelen omwille van de kwaliteit van de bouw, het respecteren van de timing, de duidelijkheid van het lastenboek en de duidelijkheid van de facturatie en afrekening. Die klopte tot op de euro.

Familie Lafère
Zoersel

Massart Van den Bulck

"Op geen enkel moment hebben wij stress ervaren."

Het grote vertrouwen dat we in jullie hebben, geven we zeker door aan anderen. We zijn heel tevreden, heel gelukkig in ons nieuwe huis. De complimenten die wij al kregen over ons huis, zijn complimenten voor jullie! Bedankt!

Familie Massart – Van den Bulck
Aartselaar

Van Der Sande

"Al jaren een goede (na-)service."

Ik ben grote fan van jullie want ik weet dat jullie nog het nodige zullen doen om die kleine mankementjes op te lossen want uit ervaring weet ik dat jullie al jaren een heel goeie service/na-service geven. Voor de renovatie van mijn keuken ben ik alleen naar jullie gekomen (ben nergens anders gaan informeren) omdat ik weet dat jullie knap werk leveren! Ik zal jullie dan ook zeker en vast aanbevelen (Dat heb ik trouwens al gedaan.☺)

Mevr. Van der Sande

LG Ooms woningMG Putte 72dpi 16

"Ooms legt de lat zeer hoog."

Ik heb het onze werfleider Dennis zeker niet gemakkelijk gemaakt, maar dat bleek eigenlijk onnodig omdat Ooms zelf de lat al zeer hoog legt. Daarnaast was het contact met elke ploeg van Ooms zeer aangenaam en is naast de kwaliteit ook de snelheid van uitvoering verbazingwekkend hoog. Topfirma!

Familie Magerman – Geerts
Putte

Een nieuw interieur? Contacteer ons.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw droomwoning werkelijkheid te maken.

Wil jij nog meer interieur inspiratie? Dat vind je in onze gids!

Op onze website vind je al heel wat projecten, maar nog niet allemaal. In ons inspiratieboek vind je nog meer voorbeelden van materialen, interieurs, nieuwbouwwoningen en mogelijkheden. Laat je gegevens weten, dan sturen wij het je meteen digitaal op.


Veelgestelde vragen over interieurprojecten

Ga naar de website van ECK-brio. Hier kan je je merk van toestel selecteren en wordt onmiddellijk doorverwezen naar de juiste service-pagina van elk merk.  

Volgende gegevens heb je meestal nodig om een service-aanvraag te doen :

 • aankoopdatum
 • kopie factuur
 • type, serienummer en bouwjaar
 • gegevens installateur (Ooms)

Voor andere problemen kan je terecht bij onze eigen naservice.

Wij hebben een eigen ontwerpdienst en kunnen ook een aantal architecten aanraden waar we een goede ervaring met hebben. Heb je zelf je eigen architect? Uiteraard meer dan welkom, je bouwt en ontwerpt immers jouw droomwoning maar één keer. 

Absoluut. Dat is zelfs één van de sterktes van Ooms Woonrealisaties. Wij maken geen gebruik van een productie elders in Europa, maar produceren het binnenschrijnwerk eigenhandig in onze schrijnwerkerij in Rijkevorsel.

Het plaatmateriaal dat nodig is om kasten e.d. te produceren, wordt bovendien geleverd door partners uit de streek.

Absoluut. Onze interieurafdeling staat immers los van onze nieuwbouw- en renovatieafdeling. Dit is een bewuste keuze geweest, omdat we juist ook diegenen die niet gebouwd hebben met Ooms Woonrealisaties zouden kunnen helpen met interieur op maat.