Ooms Carpentry DSC1624

Kempisch maatwerk voor jouw interieur

Op zoek naar een schrijnwerkerij die jouw nieuwe woning kan voorzien van een keuken op maat? Of wil je jouw standaard kasten vervangen door maatkasten? Dan vind je in Ooms Woonrealisaties de partner die je zoekt.

Onze binnenschrijnwerk wordt ontworpen door onze eigen interieurarchitecten. Productie vindt dan weer plaats in onze eigen schrijnwerkerij, terwijl onze eigen plaatsers het maatwerk bij jou thuis komen monteren. Kortom: 100% Kempisch vakmanschap, dat is wat jij van ons kan verwachten.

Binnenschrijnwerk op maat uit eigen schrijnwerkerij

OOMSADINEURLAAN 15

Keukens

Ooms Woonrealisaties maakt keukens op maat in alle stijlen. Van landelijke, rustieke keukens tot modern en minimalistisch. Wat jouw wensen ook mogen zijn: onze schrijnwerkerij zorgt voor de keuken die je zoekt. 

Voor keukentoestellen, werkbladen en andere toebehoren werken we samen met de gekende merken en enkele vaste partners waarvoor wij het vaste aanspreekpunt zijn. Zo realiseren we bij Ooms Woonrealisaties keukens op maat van A tot Z. 

Keukens op maat

OOMSRIETVELD 7

Badkamers

Op zoek naar een gloednieuw badmeubel op maat? Of plan je een volledige badkamerrenovatie? Onze schrijnwerkerij maakt al het kastwerk dat je nodig hebt voor de badkamer van je dromen. 

Voor alle sanitaire toestellen, handgrepen, kraanwerk en andere toebehoren werken we samen met vaste onderaannemers en leveranciers, waarvoor wij het vaste aanspreekpunt zijn. Zo realiseren we bij Ooms Woonrealisaties badkamers op maat van A tot Z.

Badkamers op maat 

Kast berging wasplaats

Maatkasten

Dé specialiteit van onze schrijnwerkerij? Maatkasten. Als echte vakmannen halen onze schrijnwerkerij immers eer uit het maken van kasten op maat. Onze schrijnwerkers zetten dan ook graag hun tanden in tal van kasten:

  • Kleerkasten
  • Vestiairekasten
  • Ontbijtkasten
  • Waskasten
  • Techniekenkasten
  • TV-meubels

Kasten op maat

Houten trap op maat

Houten trappen

Op zoek naar een houten trap voor jouw nieuwbouwwoning? Of omvat de totaalrenovatie van jouw bestaande woning ook een nieuwe trap? In onze schrijnwerkerij zorgen we graag voor een trap op maat

Met een houten trap op maat van Ooms Woonrealisaties haal je altijd een stijlvol en tijdloos staaltje vakmanschap in huis. In eikenhout, beukenhout, notenlaar of rubberwood - afhankelijk van de gewenste uitstraling en meestal in overeenstemming met een eventuele aangrenzende vloer in parket of laminaat.

Onze houten trappen kan je onbehandeld laten, maar meestal wordt gekozen voor een afwerking met vernis, beits of verf. 

Neem contact op

Barkast   renovatie   Project PG Mol

Maatwerk meubilair

Een schrijnwerkerij die zich ontfermt over de totale interieurinrichting van jouw woning? Bij de interieurarchitecten van Ooms Woonrealisaties ben je aan het juiste adres. 

Van een tv-meubel op maat met ingewerkte LED-strips tot een uitrolbare barkast: onze schrijnwerkerij produceert het maatwerk meubilair dat onze interieurarchitecten ontwerpen.

Neem contact op

Maatwerk van topkwaliteit

OOMS23 04 183

Ontwerp door gediplomeerde interieurarchitecten

Maatwerk voor de volledige woning of enkel op zoek naar een kastenwand op maat? Onze interieurarchitecten zorgen voor het ontwerp en zorgen voor een levensechte 3D visualisatie.

Maak een afspraak

OOMS11MAART 2

Persoonlijke begeleiding in onze gloednieuwe showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw maatwerk af te werken? Onze interieuradviseurs nemen jou graag mee doorheen +2.000m² aan wooninspiratie en tonen jou de nieuwste trends.

Bekijk de openingsuren

Schrijnwerk in productie

Productie en plaatsing door eigen vakmensen

Staat jouw droominterieur op papier? Dan brengen onze schrijnwerkers het ontwerp tot leven in ons eigen atelier. Montage bij jou thuis wordt nadien voorzien door onze ervaren afwerkers.

Over Interieur

OOMS23 04 118

Schrijnwerkerij voor interieurarchitecten

Ben jij interieurarchitect en zoek je een schrijnwerkerij die jouw ontwerpen kan produceren én plaatsen? Dan ben je bij Ooms Woonrealisaties aan het juiste adres.

Onze interieurafdeling werkt immers zowel rechtstreeks voor bouwheren als voor professionelen zoals jij. Zo staan onze schrijnwerkers in het atelier in voor de productie, terwijl onze plaatsers het interieur verzorgen bij de klant thuis. Heb je een klankbord nodig om jouw ontwerp om te zetten naar productie? Onze eigen interieurarchitecten en technisch tekenaars staan voor jou klaar.

Een nieuw interieur? Laat je inspireren in onze showroom.

Met +2.000m² aan bouw- en wooninspiratie is onze gloednieuwe showroom een bezoekje waard voor iedereen die op zoek is naar maatwerk.  De showroom is doorlopend geopend in de week en op zaterdag.