OOMSDEPOORT 4

Appartementen en meergezinswoningen in de Kempen

Naast particuliere woningbouw kan je ook op Ooms Woonrealisaties rekenen voor de bouw van appartementen of meergezinswoningen. Die bouwen we volgens ons eigen ontwerp of in samenwerking met architecten uit de streek.

Dat doen we al verschillende generaties lang, waardoor we een betrouwbare aannemer zijn voor verschillende projectontwikkelaars en vastgoedmakelaars in de Kempen. Samen ontwikkelen we nieuwe, duurzame woonwijken en geven we mensen de kans op een prachtige toekomst. 

Daarom kies je Ooms Woonrealisaties als aannemer voor projectontwikkeling

OOMSWERVEN 112

Je krijgt een heel ruwbouwteam ter beschikking

Metsers, graafwerkers, dakwerkers, projectleiders, werfleiders, administratieve support, planners, … Hierdoor is er een snelle communicatie en korte doorlooptijd. 

Je kan op je beide oren slapen

Wij nemen alle zorgen uit handen. Administratie, planning, communicatie, … alles gebeurt hier intern. Dan heb jij meer tijd om te genieten.

Je kan duurzame woningen aanbieden

Wij mikken steeds op een zo laag mogelijk, of negatief, E-peil.

Je kan eender welk project bouwen met ons

Appartementen, eengezinswoningen, … modern, landelijk, … We kunnen alles aan. Je kan je eigen plannen laten uitvoeren. Heb jij een eigen architect of ontwerp? Geen probleem. We voeren het feilloos uit.

OOMSDEPOORT 18

Appartementen of meergezinswoningen bouwen?

In de Antwerpse Kempen realiseren we bij Ooms Woonrealisaties grootschalige bouwprojecten in nauwe samenwerking met projectontwikkelaars en architecten. Op gebied van projectontwikkeling spitsen we ons toe op een brede waaier van woonprojecten:

  • Grootschalige woonwijken met een variatie van half open en open bebouwingen
  • Kangoeroewoningen en zorgwoningen
  • Appartementsgebouwen en cohousing woonwijken
  • Opsplitsen van ééngezinswoningen in meergezinswoningen
  • Gebouwen voor gemengd gebruik: residentiële eenheden en kantoorgebouwen of handelspanden

Afhankelijk van de gemaakte afspraken tussen alle partners kunnen wij zowel de bouw van het project, de verkoop van de verschillende wooneenheden als de klantenbegeleiding voor onze rekening nemen.

OOMSWERVEN 60

Ruwbouwwerken 100% in eigen beheer

De sterkte van Ooms Woonrealisaties als aannemer van jouw project? Die ligt om te beginnen bij de ruwbouw. 

Die kunnen we immers volledig in eigen beheer uitvoeren. Van graafwerkers, metsers en dakwerkers tot planners, projectleiders en administratieve ondersteuning: wij hebben de juiste mensen in huis. 

Daardoor hebben wij een uitstekend zicht op de planning en werken we onze bouwprojecten steeds af volgens het vooropgestelde schema.

Ooms Builders DSC09239

Inclusief interieurmaatwerk uit eigen schrijnwerkerij

Naast de volledig ruwbouwwerken in eigen beheer, bieden we als totaalaannemer ook interieurmaatwerk aan voor projectontwikkeling. 

Van keukens, badkamers en maatkasten tot trappen, binnendeuren en vloeren: onze schrijnwerkers en plaatsers kunnen ieder appartement of meergezinswoning volledig instapklaar afwerken. 

Bouwbedrijf Snijers   Projectontwikkeling

Projectbouw met 70 jaar expertise

Wist je dat we in 2018 het bouwbedrijf F. Snijers overnamen? Bouwbedrijf F. Snijers is al meer dan 70 jaar dé betrouwbare partner van menig architect uit de Kempen wanneer het aankomt op projectbouw. 

Samen met de ruwbouwploegen van F. Snijers brengen wij ieder grootschalig woonproject tot een goed einde.

Contacteer ons voor jouw projectontwikkeling

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw idee om te zetten in werkelijkheid.

Veelgestelde vragen over projectontwikkeling

Ja, we spreken een vaste prijs af, zonder herzieningsformules. Omdat we in een vroeg stadium materialen bestellen en de mogelijkheid hebben om bepaalde materialen te stockeren, kunnen we een vaste prijs garanderen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.