IMGP1717 1 (Large)

Je volledige interieurinrichting op maat door één aannemer

Wil jij je woning of kantoor helemaal op maat laten inrichten? En dat zonder zelf veel te moeten organiseren? Dan is Ooms Woonrealisaties uit Rijkevorsel de totaalpartner die je zoekt.

Van de keuken, de badkamer en kasten op maat tot de binnendeuren, de trap en de vloeren: onze interieurarchitecten zorgen voor het ontwerp, terwijl onze schrijnwerkers instaan voor productie en plaatsing bij jou thuis. Zo geniet je van één partij voor het volledige project. Genieten, toch?

Totaalinrichting van één of meerdere ruimtes

Wanneer er over de totaalinrichting van een interieur gesproken wordt, kan dat verschillende dingen betekenen. Van kasten en stoelen tot kussens, behang en decoratie. Om verwarring te voorkomen, geven we hier kort aan wat totaalinrichting bij Ooms Woonrealisaties precies omvat.

Totaalinrichting bij Ooms Woonrealisaties omvat vast interieurmaatwerk. Denk daarbij aan een volledige afgewerkte keuken of badkamer. Ook maatkasten, trappen, vloeren en binnendeuren vallen hieronder. Kortom: alles in een woning of kantoorruimte wat op maat gemaakt werd en je niet zomaar even verzet. Als totaalaannemer ligt onze meerwaarde vooral in de volledige inrichting van één of meerdere ruimtes, waarbij verschillende werken gecombineerd worden. Zo vormt de volledige ruimte, of zelfs de volledige woning, één mooi geheel.

Alle expertise voor jouw interieurinrichting op één plaats

Totaalinrichting Interieur  Ooms Woonrealisaties

Ooms Woonrealisaties is een totaalaannemer die de interieurinrichting in eigen beheer uitvoert van A tot Z. Daarvoor kunnen we rekenen op 120 vakmensen die vast bij ons in dienst zijn. Het voordeel voor jou? Jij hebt tegelijk één enkel aanspreekpunt en toch toegang tot een veelvoud aan vakkennis.

 • Interieurarchitecten; jouw aanspreekpunt bij aanvang van het project dat zorgt jouw wensen in een interieurontwerp op maat giet
 • Bouwadviseurs voor nieuwbouw en renovatie; staan onze interieurarchitecten bij indien het project vereist dat er ook ruwbouwwerken aan de woning uitgevoerd moeten worden
 • Technisch Tekenaars; zetten de ontwerpen van onze interieurarchitecten om naar uitvoeringsdossiers voor de schrijnwerkerij
 • Schrijnwerkers; produceren het gevraagde maatwerk in onze eigen, moderne schrijnwerkerij
 • Interieurplaatsers; zorgen voor de feilloze plaatsing van al het interieurmaatwerk
 • Projectleiders; zorgen voor een vlot verloop van de werken en zijn tijdens de werken het aanspreekpunt voor jou en voor onze mensen op de werf

 

OOMS 29

Totaalinrichting van ontwerp tot uitvoering

Bij de totaalinrichting van een woning of kantoor komt heel wat kijken. Al zal je daar bij Ooms Woonrealisaties maar weinig van merken. We zijn er immers op gericht om jou volledig te ontzorgen van begin tot einde.

Zo adviseren we jou bij aanvang van het project en zorgen we uiteraard voor een ontwerp. Nadien plannen wij echter ook zelf alle werken netjes na elkaar in en zorgen we ervoor dat eventuele administratieve verplichtingen correct opgevolgd worden. Bovendien kan je in ons gloednieuw inspiratiecentrum ook alle elementen van jouw nieuwe interieur kiezen. Zo hoef je ook niet heel Vlaanderen af te rijden om alle keuzes te maken.

Al eens een keertje komen kijken? Dat kan. Wij zijn doorlopend geopend, ook op zaterdag.

Onze expertise voor de inrichting van jouw interieur

Totaalrenovatie  moderne keuken overzicht  Project PE Mol

Keukens en badkamers

Zijn jouw keuken en badkamer aan vernieuwing toe? Of is je nieuwbouw momenteel winddicht en zoek je naar een oplossing op maat? In beide gevallen kan je vertrouwen op de ervaring en expertise van Ooms Woonrealisaties.

Wij ontwerpen, produceren én plaatsen namelijk keukens en badkamers op maat voor ieder interieur. Daarvoor kan je rekenen op een ervaren team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en plaatsers. 

Villabouw  grote dressing met maatkasten  Project CM Vosselaar

Maatkasten voor de leefruimte, slaapkamer, kantoor, ...

De ruimte maximaal benutten. Daar draait het om bij een interieurinrichting op maat van jouw woning of kantoor.

Onze interieurarchitecten gaan dan ook graag met jou aan tafel om de kasten te ontwerpen die nodig zijn. Van kleerkasten, vestiairekasten en bureaukasten tot ontbijtkasten, waskasten en tv-meubels met een ingewerkt haardmeubel.  Alle voorstellen zijn bespreekbaar, zolang ze maar een mooie meerwaarde toevoegen aan jouw interieur. 

Over kasten op maat

OOMSGANZENSTRAAT 20

Trappen op maat

Staat er een totaalinrichting van jouw interieur op het programma? Dan zetten we graag onze schouders onder een trap op maat van jouw interieur.

Maatwerk is daarbij de standaard die we hanteren in onze schrijnwerkerij. Daar geven we de houten trappen eigenhandig vorm. 

Heb je een trap in een ander materiaal op het oog? Ook elementen in inox, smeedijzer, staal, glas, mortex of arduin behoren tot de mogelijkheden. Daarvoor werken we samen met vaste onderaannemers en partners, waarvoor wij steeds het aanspreekpunt blijven.

OOMSVONDERSTRAAT 29

Vloeren: tegelvloeren, parketvloeren, laminaat, gietvloeren, ...

Van alle elementen in een interieur wordt de vloerafwerking het vaakst actief gebruikt. Bovendien bepaalt het type vloer ook in grote mate de uitstraling van de volledige ruimte.

Bij de totaalinrichting van jouw interieur laat je je dan ook best begeleiden door onze interieurarchitecten. Zij laten jou graag de mogelijkheden zien in onze showroom. Kies je nadien voor een tegelvloer of parketvloer? Dan plaatsen onze eigen vloerders te vloerafwerking zelf. Ga je voor een nicheproduct zoals gietvloer? Dan werken we samen met een vaste onderaannemer waarvoor wij het vaste aanspreekpunt blijven.

Villabouw  leeshoek  Project CM Vosselaar

Binnendeuren: van schilderdeur tot invisidoors

Net als de vloerafwerking bepaalt ook het type binnendeur in sterke mate de sfeer van jouw interieur. Door de jaren heen is het aanbod aan binnendeuren dan ook enorm gegroeid. 

Dankzij een nauwe samenwerking met gespecialiseerde bedrijven kunnen we bij Ooms Woonrealisaties tal van binnendeuren integreren in onze interieurprojecten. Van de gewone schilderdeur, klassiek of modern, tot schuifdeuren, glazen deuren, smeedijzeren deuren en binnendeuren zonder kader. 

In ons inspiratiecentrum vind je alvast heel wat mogelijkheden terug. Onze interieurarchitecten geven je er graag een extra woordje uitleg bij.

Maak een afspraak

Totaalprojecten in drie stappen

OOMS7MAART 116

Ontwerp

Onze interieurarchitecten zorgen voor een ontwerp op maat van je woning.
Productie interieur

Productie

We maken zo veel mogelijk zelf in onze eigen schrijnwerkerij.
Plaatsing interieur

Plaatsing

Onze plaatsers zorgen voor de plaatsing bij jou thuis.
Inrichting Schoten Webres 45

Interieurinrichting voor nieuwbouw en renovatie

Jouw nieuwbouw inrichten met maatwerk interieur? Of wil je een bestaand pand volledig laten renoveren? In beide gevallen kan je op ons rekenen.

In geval van renovatie kunnen we bovendien ook de afbraakwerken voor onze rekening nemen. Voor eventuele sanitaire werken en elektriciteitswerken werken we dan weer samen met vaste onderaannemers en partners, waarvoor wij steeds het aanspreekpunt blijven.

Over totaalrenovatie

Inrichting Schoten Webres 26

Voor particulieren, architecten en interieurarchitecten

Ooms Woonrealisaties is een partner voor iedereen die kiest voor een interieurafwerking op maat. Voor particulieren, maar ook voor architecten en interieurarchitecten.

Zo is Ooms Woonrealisaties ook beschikbaar als uitvoerende partij voor de projecten van architecten, interieurarchitecten en projectontwikkelaars in de provincie Antwerpen.

OOMS11MAART 9

Jouw interieurinrichting op maat bespreken? Bezoek onze showroom op zaterdag.

De eerste verdieping van ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel staat volledig in het teken van maatwerk interieur. Een ware inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar de juiste partner voor een interieurinrichting op maat. Je vindt er dan ook talloze voorbeelden van:

 • Badkamers en sanitaire toestellen
 • Keukens en keukentoestellen  
 • Kasten op maat: kleerkasten, vitrinekasten, ontbijtkasten, ...
 • Trappen: moderne trappen, klassieke trappen, houten trappen, aluminium trappen, ...
 • Vloeren: parketvloeren, vloeren in laminaat, tegelvloeren, ...
 • Binnendeuren: schildersdeuren, glazen deuren, smeedijzeren deuren, ...
 • …  

En het beste van al? Onze showroom is doorlopend geopend, een hele week lang. Zélf op zaterdag, tussen 09:00 en 15:00.

Nog meer inspiratie voor je interieur:

Keukens

Keukens op maat

Badkamers

Badkamers op maat

Maatkasten

Maatkasten