OOMSGANZENSTRAAT 23

Keukens op maat: van ontwerp tot plaatsing

Ben je aan het bouwen en zoek je een gloednieuwe keuken op maat? Of is je huidige keuken aan vervanging toe? Dan ben je bij de interieurafdeling van Ooms Woonrealisaties aan het juiste adres. 

Wij ontwerpen, produceren én plaatsen namelijk keukens op maat voor zowel nieuwbouw woningen als renovaties. Daarvoor kan je rekenen op een ervaren team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en keukenplaatsers. 

Inspiratie nodig voor je nieuwe keuken?

Breng een bezoekje aan ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Je vindt er +2.000m² en drie verdiepingen aan bouw- en wooninspiratie. Laat je er inspireren of ga meteen aan tafel met één van onze interieurarchitecten.


Een keuken op maat van jouw interieur

OOMSADINEURLAAN 20

Keukens voor nieuwbouw en renovatie

Ooms Woonrealisaties maakt maatwerk keukens in alle stijlen. Van landelijke en rustiek tot modern, minimalistisch, sober, contrasterend, ... Wat jouw wensen ook mogen zijn: bij Ooms Woonrealisaties vind je de keuken die je zoekt. 

Logisch ook, want wij maken keukens precies op maat. Op maat van jouw wensen, jouw budget én jouw woning. Zo kan je bij ons terecht voor een gloednieuwe keuken in een nieuwbouwwoning, maar evengoed voor een volledige keukenrenovatie.

Keukenrenovatie

Gediplomeerde interieurarchitecten

Bij Ooms Woonrealisaties vind je geen toonzaalverkopers, catalogi of standaard afmetingen. Onze keukens worden ontworpen door gediplomeerde interieurarchitecten, die bij elk keukenontwerp vertrekken van een wit blad. Elke keuken is daarmee volstrekt uniek

Wij staan dan ook garant voor een kwalitatieve keuken die 100% tegemoet komt aan jouw wensen. Bovendien werken wij enkel met de meest kwalitatieve materialen, waardoor onze keukens generaties lang mooi blijven.

Ben jij zelf interieurarchitect? Ontdek dan hier wat we voor jou kunnen betekenen.

100% Kempisch vakmanschap

Familiebedrijven zoals Ooms Woonrealisaties hechten veel belang aan kwaliteit, ervaring en vakmanschap. Onze keukens tot op de millimeter perfect produceren, doen we dan ook zoveel mogelijk in eigen beheer. 

Het ontwerp van onze interieurarchitecten wordt daarom tot in de perfectie uitgevoerd in onze eigen schrijnwerkerij. Vervolgens wordt ook de plaatsing door onze eigen afwerkers verzorgd. Om een kaarsrechte en stevige ondergrond te verzekeren, monteren wij onze keukens trouwens op sokkels. In tegenstelling tot keukens 'op pootjes' strekken die sokkels zich uit over de volledige grondoppervlakte van je keukenelementen.

Jouw keuken op maat in vijf stappen

OOMS11MAART 2

Stap 1: laat je inspireren in onze showroom

Een keuken op maat, da's de droom van iedere hobbykok. Je weet waarschijnlijk al hoe je je eiland wil inrichten, waar je de groentjes wil snijden, hoe je de indeling van het messenschuif wil hebben.

Heb je daar nog geen idee van? Gene probleem, want onze interieurarchitecten helpen je graag met het ontwerp van je nieuwe keuken. Dat doen ze in ons gloednieuw inspiratieruimte waar tal van afgewerkte keukens uitgestald staan. 

Wil je al een keertje komen kijken zonder afspraak? Dat kan. Wij zijn doorlopend geopend en er is altijd een interieurexpert aanwezig in onze showroom. Kom gerust eens langs!  

OOMS 13

Stap 2: ga aan tafel met onze interieurarchitecten

Na een eerste kennismakingsgesprek gaan onze interieurarchitecten aan de slag gaan met de informatie die werd verzameld. 

Tijdens een vervolgafspraak presenteren ze jou de eerste gedetailleerde offerte met bijhorende 3D visualisaties. Zo heb jij meteen een duidelijk beeld van hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien.

OOMSWERVEN 19

Stap 3: tijd voor de ‘mise-en-place’ van je nieuwe keuken

Staat de keuken van je dromen op papier en ben je akkoord met de prijsofferte? Dan wordt er gestart met de 'mise-en-place', ofwel de voorbereidingswerken voor jouw nieuwe keuken.

Zo komt één van onze Projectleiders alles nog eens definitief opmeten en gieten onze Technische Tekenaars het ontwerp van jouw nieuwe keuken in een uitvoeringsdossier. Daarmee gaan onze schrijnwerkers aan de slag in ons atelier.  

Ooms Carpentry DSC08970

Stap 4: jouw nieuwe keuken wordt geproduceerd in onze schrijnwerkerij

This is where the magic happens: in onze schrijnwerkerij. 

Onze getalenteerde vakmannen zetten zich er dagelijks in om de woondromen van onze klanten waar te maken. Met moderne apparatuur en kennis van zaken wekken zij de 3D-render van jouw droomkeuken tot leven.

Ondertussen volgt jouw toegewijde Projectleider de vooruitgang op de voet en plaats hij/zij de nodige bestellingen bij onze leveranciers van keukenwerkbladen, keukentoestellen, verlichting enzovoort.

Inrichting Schoten Webres 78

Stap 5: je nieuwe keuken wordt geplaatst

Staat jouw nieuwe keuken klaar in ons atelier? Dan word je gecontacteerd door de Projectleider om de plaatsing van je keuken te laten plaatsvinden. Op de afgesproken datum komen onze keukenplaatsers jouw nieuwe keuken op maat monteren. 

Zijn er achteraf nog zaken die je liever anders had gezien? Of is er op een dag schade aan jouw keuken? Neem dan contact op met onze dienst naservice. Onder het motto 'Eens klant, altijd klant' helpen wij jou ook na de plaatsing graag verder.

OOMSADINEURLAAN 51

De beste kwaliteit voor jouw nieuwe keuken op maat

De keuken is het hart van de woning en dus verdient deze ruimte niets minder dan de beste kwaliteit. Daar streven we dan ook naar in onze eigen schrijnwerkerij. 

Hoewel we daar zoveel mogelijk zelf produceren, komen er bij iedere nieuwe keuken ook materialen aan bod die onze schrijnwerkers niet eigenhandig kunnen maken. Denk daarbij aan keukentoestellen, maar evenzeer aan scharnieren, LED-strips of handgrepen. Daarvoor kunnen we dan ook rekenen op sterke partners die dankzij hun innovatie, kwaliteit en vakmanschap een belangrijke bijdrage leveren aan het eindresultaat. 

OOMSSTLENAARTSESTEENWEG 27

Scharnieren en meubelbeslag

Jouw ideale keuken gaat niet alleen over schoonheid, maar ook over functionaliteit. Mensen onderschatten vaak de belangrijkheid van scharnieren en meubelbeslag. Hiervoor werken we met Blum, de grootste fabrikant ter wereld van ladesystemen. Ideaal voor je keukenkasten.  

Werkbladen en wanden  

Werkbladen en (achter-)wanden zijn bepalend voor de uitstraling van iedere keuken of badkamer. De keuze is echter enorm. Voor de interieurafwerking in natuursteen, composiet, keramiek of specifieke materialen zoals Dekton of HiMacs rekenen wij op het vakmanschap van zowel Baeken als Abbin: twee lokale partners uit de Kempen met nationale faam. 

Keukenverlichting  

Dankzij een nauwe samenwerking met het van oorsprong Duitse Häfele hebben we toegang tot wereldwijde kennis op gebied van verlichting. Daardoor kunnen we moderne en duurzame verlichting van de hoogste kwaliteit verwerken in onze maatwerk interieurprojecten. Denk aan de ingewerkte LED-strips achteraan een vitrinekast of onderaan een trapleuning.

OOMS 33

Keukens kijken? Bezoek onze showroom op zaterdag.

De eerste verdieping van ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel staat volledig in het teken van maatwerk interieur. Een ware inspiratiebron voor iedereen op zoek naar een nieuwe keuken op maat, met talloze voorbeelden van:

  • Keukenwerkbladen: keramiek, composiet, natuursteen, solid surface, ...
  • Keukenkasten
  • Keukentoestellen: kookplaten, dampkappen, ovens, stoomovens, microgolfovens, ...

En het beste van al? Onze showroom is doorlopend geopend, een hele week lang. Zélf op zaterdag!

Nog meer inspiratie voor je interieur:

Badkamers

Badkamers op maat

Maatkasten

Maatkasten

Totaalinrichting

Totaalinrichting