Nieuwbouw Inspiratiedag

Wil jij binnenkort je droomwoning laten bouwen, maar wil je graag eerst nog wat méér voeling met de verschillende stappen in het bouwproces? Dan is deze Nieuwbouw Inspiratiedag op zaterdag 20 april '24 precies wat je nodig hebt.

Scroll verder, ontdek alle informatie en schrijf je in via het invulformulier onderaan deze pagina.

Inschrijven

Een unieke belevenis voor kandidaat-bouwers 

Je droomwoning bouwen? Dat is voor de meeste mensen een unieke gebeurtenis. Als kandidaat-bouwer doe je er dan ook goed aan om je op voorhand maximaal te informeren over de mogelijkheden. 

En wat is de beste manier om meer voeling te krijgen met het bouwen van een woning? Juist ja, door gewoon het echte werk te zien.  

De werf op dus! En dat doen we op zaterdag 20 april tijdens een nieuwe Nieuwbouw Inspiratiedag. De vierde editie al van dit unieke evenement waarbij jij als kandidaat-bouwer enkele bestaande bouwwerven in de Kempen kan betreden. 

Schrijf je in

5 redenen waarom deze Nieuwbouw Inspiratiedag waardevol is voor jou

Deze Nieuwbouw Inspiratiedag wordt georganiseerd op maat van kandidaat-bouwers. Overweeg jij concreet om een nieuwe woning te bouwen? Dan biedt een deelname deze 5 glasheldere voordelen.

✅ Ontdek wat je nooit eerder zag

Tijdens deze Nieuwbouw Inspiratiedag nemen we jou mee naar een aantal bestaande bouwwerven in de Kempen. Geen showroom of beursstand dus, wél échte werven van bestaande klanten. 

Elke werf zal je samen met onze bouwadviseurs kunnen betreden. Zo heb je een unieke kans om den bouw van dichtbij te ontdekken. Van de vloerplaat, snelbouwstenen en de isolatie tot ingeslepen leidingen, het pleisterwerk en dakconstructies: op deze Nieuwbouw Inspiratiedag ontdek je alle aspecten van een nieuwbouw woning van dichtbij. 

✅ Krijg inzicht in de verschillende fases van een nieuwbouw woning

Elke bouwwerf bevindt zich in een andere fase van het bouwproces. Van de prille ruwbouwfase tot winddicht, al dan niet bepleisterd, tot uiteindelijk een volledig afgewerkte en bewoonde woning. 

Daardoor krijg je in de eerste plaats een goed zicht op de verschillende fases van het bouwproces. Daarnaast krijg je ook meer inzicht in hoe de keuzes die je op papier maakt, toegepast worden op de werf. Dit inzicht gaat later van grote waarde zijn wanneer je eigen bouwplannen concreter worden. 

✅ Ontdek de werkwijze van Ooms Woonrealisaties

Deze Nieuwbouw Inspiratiedag is dé manier om te weten te komen of Ooms Woonrealisaties de geschikte bouwpartner is voor jouw nieuwe woning. We geven namelijk al onze geheimen prijs zodat jij een juiste inschatting kan maken van onze sterktes.

Tijdens de tour kan je bovendien al je vragen stellen aan onze bouwadviseurs. Je leert hen kennen tijdens het ontbijtmoment en de afsluitende lunch, je ziet onze afwerkingsgraad op de werven en je krijgt een goede algemene indruk van de mogelijkheden die Ooms Woonrealisaties biedt. Geen betere manier om informatie in te winnen over een bouwbedrijf dan deze Nieuwbouw Inspiratiedag!

✅ Laat je informeren over elk aspect van een woning

De tour start en eindigt in ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Met +2.000m² aan bouw- en wooninspiratie is dat dé ideale plek om je te laten onderdompelen in constructies, bouwmaterialen en energiezuinige technieken. 

Bovendien maken onze bouwadviseurs handig gebruik van de faciliteiten in het inspiratiecentrum om elk aspect van een nieuwe woning toe te lichten. Denk daarbij aan ramen, deuren, vloeren en trappen, maar zeker ook aan warmtepompen, ventilatiesystemen, beglazing, isolatie, zonnepanelen enzovoort. 

✅ Laat je inspireren door onze interieurarchitecten

Iedere zaterdag zijn onze eigen interieurarchitecten aanwezig in het inspiratiecentrum. Deze Nieuwbouw Inspiratiedag is dan ook de ideale gelegenheid om je niet alleen te laten informeren door onze bouwadviseurs, maar ook door gediplomeerde interieurarchitecten. 

Als totaalaannemer bieden we bij Ooms Woonrealisaties immers totaalprojecten aan. Één aannemer voor zowel de ruwbouw als het interieur. Door je ook bij onze interieurarchitecten te informeren, haal je dus dubbel voordeel uit je aanwezigheid op deze dag. Wie weet ga je wel meteen naar huis met een eerste schets van je toekomstige keuken, badkamer of dressing!

Praktische informatie

  • Datum: 20 april 2024
  • Tijdstip: tussen 09.00u en 13:00u
  • Locatie: Het Ooms Inspiratiecentrum, Oostmalsesteenweg 220, 2310 Rijkevorsel

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht via onderstaand inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot 14 april 2024. 

Schrijf je in

Je inschrijving is bevestigd zodra je van onze dienst Marketing & Communicatie een bevestigingsmail ontvangt. 

De inschrijvingen worden beperkt tot 50 personen om een aangename en persoonlijke ervaring te kunnen garanderen.

Dagprogramma

Als deelnemer word je op zaterdag 20 april verwacht om 9u00 in ons inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Bij aankomst krijg je een klein ontbijtje gepresenteerd. 

  • Om 9u30 vertrekt de groep naar de eerste werf. Het vervoer wordt door Ooms Woonrealisaties georganiseerd.
  • De tour eindigt in ons inspiratiecentrum omstreeks 12u30 en wordt afgesloten met een lichte lunch. Nadien heb je nog uitgebreid de mogelijkheid om ons inspiratiecentrum te ontdekken en onze mensen aan te spreken met je persoonlijke vragen.

Onze bouwadviseurs en interieurarchitecten blijven zeker tot 15u00 aanwezig in het inspiratiecentrum. 


Wil jij er bij zijn? Schrijf je hier in.