Triatlon De Bres en De Lollepotters

Sponsoring: wij bouwen mee aan jouw succes

Leuk dat je aan Ooms Woonrealisaties denkt als partner! Als authentiek familiebedrijf zetten we namelijk graag onze schouders onder tal van sportieve, culturele en muzikale evenementen in de Antwerpse Kempen.

Ben jij op zoek naar financiële ondersteuning voor je vereniging of evenement en beantwoordt jouw initiatief aan onderstaande voorwaarden? Dien dan hieronder je aanvraag in. Wij zorgen spoedig voor een passende reactie.

Noordgirls LinkedIn

Sponsordomeinen

Ooms Woonrealisaties engageert zich als sponsor voor evenementen en organisaties op vier domeinen:

  • Sport: voetbal, wielrennen, dans, triatlon, volleybal, gymnastiek, ...
  • Cultuur: muziek, festivals, theater, tentoonstellingen, ...
  • Amusement: jeugdverenigingen, dorpsfeesten, ...
  • Human interest: maatschappelijk relevante projecten, evenementen en organisaties

Hierbij staan we garant voor een financiële ondersteuning en bekijken we steeds de mogelijkheden om ook te ondersteunen op gebied van faciliteiten en (bouw-)materialen (indien van toepassing).

2019 09 14 Opendeur Ooms 182

Kempische connectie

Bij Ooms Woonrealisaties ontvangen we wekelijks sponsoraanvragen. Omdat we niet op alle aanvragen kunnen ingaan, sluiten we bij voorbaat al een aantal sponsoraanvragen uit. 

Zo trekken we bijvoorbeeld letterlijk de grens op de scheidingslijn van de provincie Antwerpen. Aangezien we bij Ooms Woonrealisaties uitsluitend actief zijn in deze provincie, komen evenementen en organisaties die zich daarbuiten afspelen/bevinden niet in aanmerking voor sponsoring. 

Immaculata fluohoezen

Partnerships voor lange termijn

Als sponsor zijn we graag partner. We kiezen er daarom bewust voor om uitsluitend lange termijn sponsoringen aan te gaan.

Partnerships zorgen voor een diepere band en wederzijds vertrouwen tussen sponsor en de gesponsorde partijen. Als sponsor stelt dit ons in staat om een consistent en betrouwbaar imago op te bouwen en te behouden, wat essentieel is voor onze merkidentiteit. Deze strategie draagt bij aan de stabiliteit en continuïteit van zowel ons bedrijf als onze partners.

Éénmalige initiatieven komen bijgevolg (meestal) niet aan bod in onze sponsoring.

Deze initiatieven gingen jou al voor

Human Interest

Amusement

Cultuur

Vraag hier jouw sponsoring aan

Het antwoord op je aanvraag kan soms enkele dagen uitblijven. Stuur ons dus zeker tijdig uw aanvraag door, zodat wij de tijd hebben om alles grondig te bekijken.

Vereniging

Contactpersoon

Evenement

Sponsoring