Eigenaar van een projectgrond?

Beschikt u over een projectgrond, maar heeft u niet de tijd, kennis of middelen om succesvol een woonproject te realiseren? In dat geval werken we graag op maat een samenwerkingsvoorstel uit. Met deze totaalservice creëren we een win-winsituatie voor alle partijen.

We werken een samenwerkingsvoorstel uit op basis van uw wensen en onze expertise. We voorzien in dit voorstel de vereiste garanties voor uzelf en de toekomstige eigenaars.

Bij deze vormen van samenwerking analyseren we eerst grondig de lokale markt en kijken we welk type en stijl van appartementen of woningen in deze regio gegeerd is. Op basis hiervan werken we een sterk ontwerp uit dat het beoogde rendement garandeert. Daarbij kiezen we niet voor goedkope oplossingen, maar kiezen we voor duurzaamheid en de lange termijn.

Totaalservice voor projectontwikkelaars

Steeds meer projectontwikkelaars en bouwpromotoren kiezen voor een partner die hen volledig begeleidt. Ook hier garanderen wij een service op maat.

Ofwel staat u in voor het ontwerp én nemen wij de kwaliteitsvolle realisatie op ons, ofwel verzorgen we ontwerp én realisatie. U hoeft zelf de uitvoering van het project niet te coördineren. Wij zijn als totaalaannemer uw enige aanspreekpunt.

Verder nemen we ook de klantenbegeleiding op ons. Onze interieurarchitecten en projectleiders begeleiden elke klant doorheen het keuzetraject voor de materialen. Uiteraard nemen we ook de volledige administratie op ons.

De klantenbegeleiding stopt niet na de oplevering. Wij blijven het rechtstreekse aanspreekpunt voor uw klanten bij eventuele vragen of interventies.