Ooms Woonrealisaties steunt lokale gemeenschap en zet schouders onder populaire triatlons

De komende vijf jaar is Ooms Woonrealisaties hoofdsponsor van de triatlons die georganiseerd worden door buurtvereniging De Lollepotters en judoclub De Bres.

Written by
Datum
4.8.2022
Leestijd
1
min
Categorie
Nieuws

De triatlon van judoclub De Bres in Sint-Jozef-Rijkevorsel is komend weekend toe aan de vijftiende editie. De judoclub werkt ondertussen ook al vele jaren samen met buurtvereniging De Lollepotters uit Malle die op hun beurt al bijna dertig jaar een triatlon organiseren. Met Ooms Woonrealisaties hebben beide organisaties nu een gemeenschappelijke sponsor gevonden wat de werking van de triatlons voor de komende vijf jaar ondersteunt.

Maatschappelijke rol

Beroemd en berucht in eigen streek. Zo kunnen we de mini-triatlons van judoclub De Bres uit Sint-Jozef-Rijkevorsel en buurtvereniging De Lollepotters uit Malle het beste omschrijven. Beide events werden destijds opgestart om zo de eigen werking van de club of vereniging te kunnen blijven financieren. In het geval van De Bres waren de triatlons bovendien ook een manier om het lidgeld voor de jeugd zo laag mogelijk te houden.

"Vanuit ons bedrijf willen we nu al die doelstellingen een extra duwtje in de rug geven en zo een steentje bijdragen aan de gemeenschap", zegt gedelegeerd bestuurder van Ooms Woonrealisaties Ben Ooms. "Als authentiek familiebedrijf, waarvan de familie Ooms bovendien geboren en getogen is in de streek, vinden we die lokale verankering uitermate belangrijk. Mijn vrouw is bovendien afkomstig van Malle terwijl heel wat van onze medewerkers langs het parcours van de triatlons wonen. Tegen volgend jaar zullen we bovendien intern enkele projecten op poten zetten zodat ook onze eigen medewerkers gestimuleerd worden om deel te nemen.”

Eind juni kon de triatlon van De Lollepotters voor het eerst opnieuw georganiseerd worden na de corona-onderbreking. Dit weekend, op 6 augustus, is het de beurt aan De Bres.

Wij wensen alle deelnemers alvast alle succes toe!

Ben Ooms - Gedelegeerd Bestuurder