Ooms Woonrealisaties zet schouders onder Memorial Lars Janssens

Op zaterdag 20 juli vindt in Merksplas de Memorial Lars Janssens plaats. Bij Ooms Woonrealisaties zetten we dit jaar voor het eerst onze schouders onder dit bijzondere initiatief. 

Lars Janssens

De Memorial Lars Janssens is een wielerwedstrijd, maar niet zomaar een wielerwedstrijd. Het is een indrukwekkend eerbetoon aan Lars Janssens, een jonge renner van Team Kempen Cycling die op 16-jarige leeftijd in augustus 2022 overleed na een aanrijding op stage in Malmédy. Sindsdien neemt zijn broer, Siebe, ieder jaar mee het initiatief om een wielerwedstrijd te organiseren ter nagedachtenis van Lars. 

De Memorial Lars Janssens is een wielerwedstrijd voor Nieuwelingen en Junioren. De rit vindt plaats in Merksplas en wordt dit jaar al voor de derde keer georganiseerd. Telkens met een internationaal deelnemersveld en steeds meer een vaste afspraak voor heel wat jonge renners.

Hart onder de riem

Bij Ooms Woonrealisaties zetten we dit jaar voor het eerst onze schouders onder het event. "Een evidentie", zegt verantwoordelijke Marketing & Communicatie Jens Bouvin. 

"Als een authentiek familiebedrijf, diepgeworteld in de streek rond Rijkevorsel, laat het verhaal van Lars Janssens ons allesbehalve onberoerd. Toen Siebe ons contacteerde, hebben we dan ook meteen toegestemd. Ooms Woonrealisaties heeft immers altijd al de schouders gezet onder lokale initiatieven die op maatschappelijk niveau een sociaal-culturele rol vervullen. In dat kader gaat ons engagement van scoutsfuiven en dorpsfeesten tot sportevenementen, theatervoorstellingen en concerten in de Kempen. Het spreekt voor zich dat een evenement als de Memorial Lars Janssens daar nog een bijzondere gelaagdheid aan toevoegt die geen enkele familie onberoerd laat. Ook de Ooms-familie dus niet."

"Met deze sponsoring steken we Siebe en zijn familie een spreekwoordelijk hart onder de riem, zodat men de Memorial de komende jaren kan blijven organiseren en mensen kan samenbrengen om Lars jaar na jaar passend te eren. Wij nodigen iedereen dan ook uit om op zaterdag 20 juli af te zakken naar Merksplas om dit event bij te wonen. De eerste wedstrijd start op 20 juli om 13u. De tweede en laatste wedstrijd start om 15u. Naar jaarlijkse gewoonte zal er ook dit jaar opnieuw een muffinverkoop zijn ten voordele van Ouders Van Verongelukte Kinderen", besluit Jens. 

(foto: merksplas.nu)

Sponsoring

Meer informatie over Ooms Woonrealisaties als sponsor? Neem een kijkje op onze sponsoringspagina via onderstaande button.

Meer informatie