Bureaukast op maat   Ooms Woonrealisaties

Bureaukasten op maat: jouw ideale werkplek

Ga je meer thuiswerken en wil je jouw persoonlijke home office meteen goed inrichten met op maat gemaakte bureaukasten? Of is het tijd om je bestaande kantoorruimte in een nieuw jasje te steken? Bij de interieurafdeling van Ooms Woonrealisaties zit je goed.

Met een team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en plaatsers realiseren we jouw ideale werkplek van A tot Z. Mét bureaukasten op maat, eventueel meteen gecombineerd met een bureautafel op maat. Deze kunnen we zowel bij je thuis als op je kantoor plaatsen.

Zet de eerste stap en maak een afspraak met onze interieuradviseurs in onze showroom.

Maatkasten voor je bureau: laat je adviseren

Een strakke kastenwand met gesloten kasten? Een speelse wandcombinatie met legplanken? Handgrepen in opbouw of liever fijntjes ingefreesd in het paneel? Wie bureaukasten op maat in huis wil halen, laat zich best adviseren. 

Dat kan je tijdens een bezoek aan ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Daar nemen onze interieurarchitecten je graag mee op sleeptouw. In onze ruim 2.000m² grote toonzaal adviseren ze jou over de mogelijke materialen, opties, kleuren, houtsoorten enzovoort. Spring dus gerust eens binnen, met of zonder afspraak, en zet de eerste stap richting het tv-meubel van je dromen.

Bureaukasten op maat 1

Wat zijn de voordelen van een bureaukast op maat?

  • Een bureaukast op maat geeft je bureau een hele professionele uitstraling.  
  • Aangezien het op maat is, bouwen we je bureau zo functioneel mogelijk op. Specifiek volgens jouw manier van werken.  
  • In het inspiratiecentrum kan je de volledige look van je bureaukast zelf samenstellen.  
  • Er gaat geen ruimte van je kamer onbenut. Zo is er bijvoorbeeld geen verloren ruimte bij kasten die niet tot aan het plafond komen.   
Ooms Carpentry DSC08937

Bureaukasten op maat rechtstreeks uit onze schrijnwerkerij

Onze bureaukasten op maat worden met trots vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij in Rijkevorsel.

Daar maken we gebruik van geavanceerde machines die garant staan voor een snelle en kwalitatieve productie van jouw bureaukast. Onze schrijnwerkers, die de productie van alle kasten voor hun rekening nemen, zijn stuk voor stuk vakmensen uit de streek die precies weten hoe een maatkast gebouwd wordt volgens de regels van de kunst. Bovendien wordt ook het houten plaatmateriaal waaruit onze kasten gemaakt worden, geleverd door leveranciers uit de streek. Kortom: 100% Kempisch vakmanschap.

Bureaukast op maat   Ooms Woonrealisaties

Professionele topkwaliteit, 100% personaliseerbaar

Een bureaukast op maat gemaakt door Ooms Woonrealisaties is Kempisch maatwerk van absolute topkwaliteit. Bovendien integreren we absolute topmerken als Blum (scharnieren) en Häfele (LED-verlichting) probleemloos in onze bureaukasten, terwijl iedere kast naar eigen smaak kan samengesteld worden. Van de houtsoort en de kastindeling tot de nerfrichting en de handgreep. 

Ontdek alle mogelijkheden in het inspiratiecentrum. 

Bekijk ook onze andere maatkasten:

Dressing

Dressing

Vestiairekast

Vestiairekast

Ontbijtkast

Ontbijtkast

TV-meubel

TV-meubel of commode

Waskast

Waskast

Techniekenkast

Techniekenkast

Ontvang een 3D-ontwerp van je bureaukast op maat

Benieuwd hoe jouw toekomstige kantoorruimte er precies zou kunnen uitzien? Maak dan een afspraak met onze interieurarchitecten in onze nieuwe showroom. Zij zetten jouw wensen graag om in een 3D-ontwerp en zorgen voor een bijpassende offerte op maat.