Techniekkast   Inbouwkast voor technische installaties

Techniekenkast op maat: de ideale omkasting voor technische installaties

Word je niet meteen vrolijk van het zicht op de onaantrekkelijke leidingen van je ventilatiesysteem, elektriciteitsnetwerk of wateraansluiting? Dan is een techniekenkast op maat precies wat je nodig hebt.

Met een team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en plaatsers realiseren wij de perfecte inbouwkast waarin je alle technische installaties gemakkelijk in wegtovert.

Zet de eerste stap en maak een afspraak met onze interieuradviseurs in onze showroom.

Maatkast voor technieken: laat je adviseren

Een techniekenkast ontwerpen? Da's spek voor de bek naar onze interieurarchitecten. Zij weten namelijk precies hoe ze de onaantrekkelijke installaties in een stijlvolle omkasting kunnen steken, terwijl ze toch steeds toegankelijk blijven.

In ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel nemen onze interieurarchitecten je dan ook graag mee op sleeptouw. Spring dus gerust eens binnen, met of zonder afspraak, en zet de eerste stap richting de techniekenkast van je dromen.

Techniekkast   Inbouwkast voor technische installaties

De voordelen van een maatkast voor technische installaties

  • Een op maat gemaakte omkasting voor je technische installaties brengt rust in huis. De onaantrekkelijke installaties verwijder je uit het zicht, terwijl ze toch toegankelijk blijven.
  • Een techniekkast kan je gemakkelijk combineren met allerlei andere opbergkasten. Denk aan een bureaukast, waskast of een vestiairekast. Zo integreer je de technische installaties in een grotere kastenwand die perfect past bij je interieur.
  • Bij Ooms Woonrealisaties kan je je techniekkast volledig zelf samenstellen. Alles is mogelijk. 
Ooms Carpentry DSC08937

Techniekkasten op maat rechtstreeks uit onze schrijnwerkerij

Onze techniekkasten op maat worden met trots vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij in Rijkevorsel.

Daar maken we gebruik van geavanceerde machines die garant staan voor een snelle en kwalitatieve productie van jouw techniekkast. Onze schrijnwerkers, die de productie van alle kasten voor hun rekening nemen, zijn stuk voor stuk vakmensen uit de streek die precies weten hoe een maatkast gebouwd wordt volgens de regels van de kunst. Bovendien wordt ook het houten plaatmateriaal waaruit onze kasten gemaakt worden, geleverd door leveranciers uit de streek. Kortom: 100% Kempisch vakmanschap.

OOMS 28

Professionele topkwaliteit, 100% personaliseerbaar

Een techniekkast van Ooms Woonrealisaties is Kempisch maatwerk van absolute topkwaliteit. Bovendien integreren we absolute topmerken als Blum (scharnieren) en Häfele (LED-verlichting) probleemloos in onze techniekkasten, terwijl iedere kast ook naar eigen smaak kan samengesteld worden. Van de houtsoort en de kastindeling tot de nerfrichting en de handgreep. 

Ontdek alle mogelijkheden in het inspiratiecentrum. 

Bekijk ook onze andere maatkasten:

Dressing

Dressing

Vestiairekast

Vestiairekast

Ontbijtkast

Ontbijtkast

TV-meubel

TV-meubel of commode

Bureaukast

Bureaukast

Waskast

Waskast

Ontvang een offerte voor je trapkast

Ben je benieuwd naar de kosten van jouw op maat gemaakte trapkast? De prijs is afhankelijk van verschillende opties en specificaties. Maak vrijblijvend een afspraak met onze interieuradviseurs om te bespreken hoe jouw trapkast eruit moet zien. Wij zorgen voor een gedetailleerd 3D-ontwerp en een offerte. Tot binnenkort!