Project VZDV Interieur Hombeek 21

Dressing: ingemaakte kasten op maat

Je nieuwe woning meteen voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten? Of wil je maatkasten laten installeren in een bestaande slaapkamer of dressing? 

Bij de interieurafdeling van Ooms Woonrealisaties zit je goed, want met een team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en plaatsers realiseren we jouw inbouwkasten van A tot Z. 

Zet de eerste stap en maak een afspraak met onze interieuradviseurs in onze showroom.

Inbouwkasten: laat je adviseren

Wil je inbouwkasten in huis halen? Breng dan zeker eens een bezoek aan onze gloednieuwe showroom in Rijkevorsel. Daar vind je ruim 2.000m² aan wooninspiratie en zorgen onze interieuradviseurs voor het gepaste advies.  

Ooms Carpentry DSC08970

De voordelen van een inbouwkast door Ooms

  • Onze inbouwkasten worden volledig op maat gemaakt. Wij hanteren m.a.w. geen vaste afmetingen van kolommen of schabben. Zo wordt de beschikbare ruimte ook effectief voor 100% benut en haal je het maximale uit iedere kast.
  • De rug van onze maatkasten zijn geen 4mm, maar 8mm dik en niet plooibaar. Stevigheid gegarandeerd!
  • Maatkasten installeren doen we steeds op vaste sokkels (en niet op pootjes). Die geven maximale stabiliteit over de volledige breedte van de kast en laten bovendien een naadloze afwerking toe. 
  • Al onze maatkasten worden ontworpen door gediplomeerde interieurarchitecten en -adviseurs. Zij koppelen functionaliteit moeiteloos aan esthetiek en zijn onze garantie op een kwalitatieve inbouwkast.
Ooms Carpentry DSC08937

100% Kempische inbouwkasten

Onze inbouwkasten worden met trots vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij in Rijkevorsel.

Daar maken we gebruik van geavanceerde machines die garant staan voor een snelle en kwalitatieve productie van jouw maatkasten. Onze schrijnwerkers, die de productie van alle kasten voor hun rekening nemen, zijn stuk voor stuk vakmensen uit de streek die precies weten hoe een maatkast gebouwd wordt volgens de regels van de kunst. Bovendien wordt ook het houten plaatmateriaal waaruit onze kasten gemaakt worden, geleverd door leveranciers uit de streek. Kortom: 100% Kempisch vakmanschap.

 

OOMSADINEURLAAN 29

Professionele topkwaliteit, 100% personaliseerbaar

Een kast van Ooms Woonrealisaties is Kempisch maatwerk van absolute topkwaliteit. Bovendien integreren we absolute topmerken als Blum (scharnieren) en Häfele (LED-verlichting) probleemloos in onze kasten, terwijl iedere kast naar eigen smaak kan samengesteld worden. Van de houtsoort en de kastindeling tot de nerfrichting en de handgreep. 

Ontdek alle mogelijkheden in het inspiratiecentrum. 

Bekijk ook onze andere maatkasten:

Vestiairekast

Vestiairekast

Ontbijtkast

Ontbijtkast

TV-meubel

TV-meubel of commode

Bureaukast

Bureaukast

Waskast

Waskast

Techniekenkast

Techniekenkast

Ontvang een 3D-ontwerp van je inbouwkast

Benieuwd hoe de inbouwkast van je dromen er precies zou kunnen uitzien? Maak dan een afspraak met onze interieurarchitecten in onze nieuwe showroom. Zij zetten jouw wensen graag om in een 3D-ontwerp en zorgen voor een bijpassende offerte op maat.