TV kast

Een TV-kast op maat: dubbel zo mooi om naar te kijken

Staat je televisie niet op de juiste hoogte? Wordt de wand waar je tv tegen staat onvoldoende benut? Of vind je geen kant-en-klare tv-kast die past in jouw interieur? 

De interieurafdeling van Ooms Woonrealisaties lost het op. Met een team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en plaatsers realiseren we de perfecte tv-kast voor jouw interieur.

Zet de eerste stap en maak een afspraak met onze interieuradviseurs in onze showroom.

Tv-meubel op maat: laat je adviseren

Vrijstaand of tussen twee muren? Hangend of staand? Op zichzelf of gecombineerd met een boekenkast? Mét of zonder ingewerkte haard? Wie een tv-meubel op maat in huis wil halen, laat zich best adviseren. 

Dat kan je tijdens een bezoek aan ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Daar nemen onze interieurarchitecten je graag mee op sleeptouw. In onze ruim 2.000m² grote toonzaal adviseren ze jou over de mogelijke materialen, opties, kleuren, houtsoorten enzovoort. Spring dus gerust eens binnen, met of zonder afspraak, en zet de eerste stap richting het tv-meubel van je dromen.

tv kast op maat 1

De voordelen van een tv-kast op maat

  • Een op maat gemaakte tv-kast voegt niet alleen functionaliteit toe aan je woonruimte, maar kan ook een stijlvolle aanvulling zijn op je interieur. 
  • Je hebt de vrijheid om de tv-kast volledig aan te passen aan jouw behoeften, inclusief de mogelijkheid om een haard te integreren voor extra sfeer. 
  • Deze kasten zijn ontworpen met handige opbergruimte voor al je multimedia-apparatuur en accessoires. 
  • Je kunt kiezen uit diverse afwerkingen en stijlen, zodat de tv-kast naadloos aansluit bij de rest van je interieur
Ooms Carpentry DSC08937

Tv-meubels op maat rechtstreeks uit onze schrijnwerkerij

Onze tv-meubels op maat worden met trots vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij in Rijkevorsel.

Daar maken we gebruik van geavanceerde machines die garant staan voor een snelle en kwalitatieve productie van jouw tv-kast. Onze schrijnwerkers, die de productie van alle kasten voor hun rekening nemen, zijn stuk voor stuk vakmensen uit de streek die precies weten hoe een maatkast gebouwd wordt volgens de regels van de kunst. Bovendien wordt ook het houten plaatmateriaal waaruit onze kasten gemaakt worden, geleverd door leveranciers uit de streek. Kortom: 100% Kempisch vakmanschap.

tv kast op maat 2

Professionele topkwaliteit, 100% personaliseerbaar

Een tv-meubel van Ooms Woonrealisaties is Kempisch maatwerk van absolute topkwaliteit. Bovendien integreren we absolute topmerken als Blum (scharnieren) en Häfele (LED-verlichting) probleemloos in onze tv-meubels, terwijl iedere tv-kast naar eigen smaak kan samengesteld worden. Van de houtsoort en de kastindeling tot de nerfrichting en de handgreep. 

Ontdek alle mogelijkheden in het inspiratiecentrum. 

Bekijk ook onze andere maatkasten:

Dressing

Dressing

Vestiairekast

Vestiairekast

Ontbijtkast

Ontbijtkast

Bureaukast

Bureaukast

Waskast

Waskast

Techniekenkast

Techniekenkast

Ontvang een 3D-ontwerp van je tv-meubel op maat in je woonkamer

Benieuwd hoe het tv-meubel van je dromen er precies zou kunnen uitzien in je woonkamer? Maak dan een afspraak met onze interieurarchitecten in onze nieuwe showroom. Zij zetten jouw wensen graag om in een 3D-ontwerp en zorgen voor een bijpassende offerte op maat