Waskast op maat voor wasmachine en droogkast

Waskast: dé inbouwkast op maat voor wasmachine en droogkast

Ben jij het beu om je telkens weer te moeten bukken bij het insteken en uithalen van je was? Of is jouw washok vaak een rommeltje bij gebrek aan opbergruimte? Dan is een waskast op maat precies wat je nodig hebt.

Met een team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en plaatsers realiseren we de perfecte waskast voor jouw interieur. 

Zet de eerste stap en maak een afspraak met onze interieuradviseurs in onze showroom.

Inbouwkasten voor machine en droogkast: laat je adviseren

Benieuwd naar de meest ergonomische hoogte voor je wasmachine en droogkast? Wil je een waskast mét of zonder uittrekplank? Of de waskamer meteen inrichten als bijkeuken met ingebouwde koelkast of diepvries? Wie een waskast op maat in huis wil halen, laat zich best adviseren. 

Dat kan je tijdens een bezoek aan ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Daar nemen onze interieurarchitecten je graag mee op sleeptouw. In onze ruim 2.000m² grote toonzaal adviseren ze jou over de mogelijke materialen, opties, kleuren, houtsoorten enzovoort. Spring dus gerust eens binnen, met of zonder afspraak, en zet de eerste stap richting het tv-meubel van je dromen.

Inbouwkasten voor wasmachine en droogkast: realisaties

Waskast in badkamer naast douche

De voordelen van een waskast op maat

  • Dankzij dit type opbergkast staan je wasmachine en droogkast hoger. Dit werkt veel ergonomischer. Je moet niet bukken om je was in of uit te laden.  
  • Het aflaten van het water uit je wasmachine is veel makkelijker. Je kan gewoon een opvangkom onderaan zetten, eventueel op een uitrekplak. Wanneer je wasmachine op de grond staat, is dit vaak een vervelende karwei.  
  • We bouwen je waskast zodanig dat de volledige wasplaats een functionele boost krijgt, met maximale opbergruimte voor zowel de kledij als wasproducten. Ook leidingen en andere technieken kunnen ondergebracht worden in een techniekkast.
  • Je kan kiezen uit een breed scala aan materialen en afwerkingen zodat de inbouwkast perfect past bij de rest van je interieur. 
Ooms Carpentry DSC08937

Waskasten op maat rechtstreeks uit onze schrijnwerkerij

Onze waskasten op maat worden met trots vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij in Rijkevorsel.

Daar maken we gebruik van geavanceerde machines die garant staan voor een snelle en kwalitatieve productie van jouw waskast. Onze schrijnwerkers, die de productie van alle kasten voor hun rekening nemen, zijn stuk voor stuk vakmensen uit de streek die precies weten hoe een maatkast gebouwd wordt volgens de regels van de kunst. Bovendien wordt ook het houten plaatmateriaal waaruit onze kasten gemaakt worden, geleverd door leveranciers uit de streek. Kortom: 100% Kempisch vakmanschap.

Waskast in wasplaats

Professionele topkwaliteit, 100% personaliseerbaar

Een waskast op maat van Ooms Woonrealisaties is Kempisch maatwerk van absolute topkwaliteit. Bovendien integreren we absolute topmerken als Blum (scharnieren) en Häfele (LED-verlichting) probleemloos in onze waskasten, terwijl iedere kast naar eigen smaak kan samengesteld worden. Van de houtsoort en de kastindeling tot de nerfrichting en de handgreep. 

Ontdek alle mogelijkheden in het inspiratiecentrum. 

Bekijk ook onze andere maatkasten:

Dressing

Dressing

Vestiairekast

Vestiairekast

Ontbijtkast

Ontbijtkast

TV-meubel

TV-meubel of commode

Bureaukast

Bureaukast

Techniekenkast

Techniekenkast

Ontvang een 3D-ontwerp van je inbouwkast voor wasmachine en droogkast

Benieuwd hoe de ideale waskast er precies zou kunnen uitzien in je wasplaats? Maak dan een afspraak met onze interieurarchitecten in onze nieuwe showroom. Zij zetten jouw wensen graag om in een 3D-ontwerp en zorgen voor een bijpassende offerte op maat.