Vestiairekast met zitbankµ

Vestiairekasten op maat: onmisbaar in de hal of het gangpad

Ben je de rondslingerende sjaals en paraplu's beu? Wil je er bij je nieuwe woning meteen voor zorgen dat de jassen en schoenen altijd netjes opgeborgen kunnen worden? Dan is een vestiairekast op maat precies was je nodig hebt. 

Met een team van interieurarchitecten, schrijnwerkers en plaatsers realiseren we de perfecte vestiairekast voor jouw inkomhal.

Zet de eerste stap en maak een afspraak met onze interieuradviseurs in onze showroom.

Maatkasten in de inkomhal: laat je adviseren

Je vestiairekasten voorzien van een garderobestang of vooral toch van legplanken? En wat met schabben op kinderhoogte of extra ruimte voor sportgerief? Plaatsing onder de trap of tegen een wand? Met schuifdeuren of liever gewone kastdeuren? Wie een vestiairekast op maat in huis wil halen, laat zich best adviseren. 

Dat kan je tijdens een bezoek aan ons gloednieuwe inspiratiecentrum in Rijkevorsel. Daar nemen onze interieurarchitecten je graag mee op sleeptouw. In onze ruim 2.000m² grote toonzaal adviseren ze jou over de mogelijke materialen, opties, kleuren, houtsoorten enzovoort. Spring dus gerust eens binnen, met of zonder afspraak, en zet de eerste stap richting de vestiairekast van je dromen.

Maatkasten: recente realisaties

OOMSWERVEN 20

Vestiairekasten voor nieuwbouw en renovatie

Bij Ooms Woonrealisaties maken we vestiairekasten op maat voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Ongeacht het type project worden onze vestiairekasten altijd ontworpen door onze eigen interieurarchitecten. 

Bij nieuwbouwprojecten komen onze interieurarchitecten altijd ter plaatse kijken naar de beschikbare ruimte. In geval van renovatie kunnen onze interieurarchitecten vergezeld worden van onze bouwadviseurs wanneer de renovatie ook werken aan de ruwbouw van de woning met zich meebrengt. Zo geniet je bij Ooms Woonrealisaties steeds van de juiste expertise. 

Ooms Carpentry DSC08937

Vestiairekasten op maat rechtstreeks uit onze schrijnwerkerij

Onze vestiairekasten op maat worden met trots vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij in Rijkevorsel.

Daar maken we gebruik van geavanceerde machines die garant staan voor een snelle en kwalitatieve productie van jouw vestiaire. Onze schrijnwerkers, die de productie van alle kasten voor hun rekening nemen, zijn stuk voor stuk vakmensen uit de streek die precies weten hoe een maatkast gebouwd wordt volgens de regels van de kunst. Bovendien wordt ook het houten plaatmateriaal waaruit onze kasten gemaakt worden, geleverd door leveranciers uit de streek. Kortom: 100% Kempisch vakmanschap.

Inrichting Schoten Webres 29

Professionele topkwaliteit, 100% personaliseerbaar

Een vestiairekast van Ooms Woonrealisaties is Kempisch maatwerk van absolute topkwaliteit. Bovendien integreren we absolute topmerken als Blum (scharnieren) en Häfele (LED-verlichting) probleemloos in onze vestiairekasten, terwijl iedere kast naar eigen smaak kan samengesteld worden. Van de houtsoort en de kastindeling tot de nerfrichting en de handgreep. 

Ontdek alle mogelijkheden in het inspiratiecentrum. 

Bekijk ook onze andere maatkasten:

Dressing

Dressing

Ontbijtkast

Ontbijtkast

TV-meubel

TV-meubel of commode

Bureaukast

Bureaukast

Waskast

Waskast

Techniekenkast

Techniekenkast

Ontvang een 3D-ontwerp van je vestiairekast op maat

Benieuwd hoe de vestiairekast van je dromen er precies zou kunnen uitzien in je inkomhal? Maak dan een afspraak met onze interieurarchitecten in onze nieuwe showroom. Zij zetten jouw wensen graag om in een 3D-ontwerp en zorgen voor een bijpassende offerte op maat.