Ontbijtkast in de keuken

De ingewerkte ontbijtkast: verborgen parel in de keuken

Dé manier om de keuken ook tijdens de ochtendrush altijd netjes te hebben? Haal een ontbijtkast in huis.

Een ontbijtkast is een kast waarin je alle typische ontbijtspullen opbergt. Van de koffiezet en de tassen tot de broodrooster en de waterkoker. Kenmerkend aan de ontbijtkast zijn echter de insteekdeuren die je bij het openen van de kast gewoon in de wand kan schuiven. Zo nemen de panelen geen extra plaats in in het wandelpad. Heb je de ontbijtspullen niet meer nodig? Dan sluit je de insteekdeuren weer zodat de keuken in één oogwenk opnieuw netjes is.

Ontbijtkasten: laat je adviseren

Wist je dat we bij elk interieurproject, dus ook bij ontbijtkasten, onze interieurarchitecten betrekken? Zij denken zowel na over het esthetische, als over het functionele aspect van de kast.

In ons inspiratiecentrum tonen ze je graag alle mogelijke materialen, opties, kleuren, soorten, … We maken een combinatie van ons advies en jouw ideeën. Zo komen we tot een 3D-render zodat jij perfect ziet hoe jouw ontbijtkast eruit kan zien.

Ontbijtkast: recente realisaties

Ontbijtkast open 2

Wat zijn de voordelen van een ontbijtkast?

  • Dankzij de inschuifbare deuren geniet je van heel wat flexibiliteit. Zo kan je ervoor kiezen om de kast open te laten zonder dat de deuren de doorgang belemmeren, terwijl je de kast tijdens een hectische ochtend weer kan sluiten zonder een rommelige keuken achter te laten.
  • Je kan dit concept ook gebruiken voor andere doeleinden. Denk aan een barkast of zelfs een flexibele werkplek. In dat laatste geval berg je er geen ontbijtspullen in op, maar kantoorgerief.
Ooms Carpentry DSC08937

Rechtstreeks uit onze schrijnwerkerij

Onze ontbijtkasten worden met trots vervaardigd in onze eigen schrijnwerkerij in Rijkevorsel.

Daar maken we gebruik van geavanceerde machines die garant staan voor een snelle en kwalitatieve productie van jouw ontbijtkast. Onze schrijnwerkers, die de productie van alle kasten voor hun rekening nemen, zijn stuk voor stuk vakmensen uit de streek die precies weten hoe een maatkast gebouwd wordt volgens de regels van de kunst. Bovendien wordt ook het houten plaatmateriaal waaruit onze kasten gemaakt worden, geleverd door leveranciers uit de streek. Kortom: 100% Kempisch vakmanschap.

OOMSADINEURLAAN 29

Professionele topkwaliteit, 100% personaliseerbaar

Een ontbijtkast van Ooms Woonrealisaties is Kempisch maatwerk van absolute topkwaliteit. Bovendien integreren we absolute topmerken als Blum (scharnieren) en Häfele (LED-verlichting) probleemloos in onze ontbijtkasten, terwijl ook iedere kast naar eigen smaak kan samengesteld worden. Van de houtsoort en de kastindeling tot de nerfrichting en de handgreep. 

Ontdek alle mogelijkheden in het inspiratiecentrum. 

Bekijk ook onze andere maatkasten:

Dressing

Dressing

Vestiairekast

Vestiairekast

TV-meubel

TV-meubel of commode

Bureaukast

Bureaukast

Waskast

Waskast

Techniekenkast

Techniekenkast

Ontvang een 3D-ontwerp van je ontbijtkast

Benieuwd hoe de ontbijtkast van je dromen er precies zou kunnen uitzien? Maak dan een afspraak met onze interieurarchitecten in onze nieuwe showroom. Zij zetten jouw wensen graag om in een 3D-ontwerp en zorgen voor een bijpassende offerte op maat.