Aan de slag bij Ooms? Ontdek hier onze vacatures.

Aan de slag bij Ooms? Ontdek hier onze vacatures.

100% op maat

Geen standaard plannen of een vaste selectie aan materialen, wél puur maatwerk voor zowel het ontwerp van een woning als dat van een interieur. Jouw smaak, onze expertise.

innovatief inspiratiecentrum

Ideeën opdoen voor je nieuwe woning, renovatie of interieur kan je in ons gloednieuw inspiratiecentrum: +2.000m² aan bouw- en wooninspiratie in het hartje van de Kempen.

Kempens vakmanschap

Van kraanmannen, metsers, dakwerkers en vloerders tot schrijnwerkers, interieurarchitecten en keukenplaatsers: wij hebben alle vakmensen in huis.

Diensten

Van een nieuwe woning of appartement tot een totaalrenovatie en een nieuwe keuken, badkamer of maatkast: bij Ooms Woonrealisaties zit je gebeiteld voor ieder bouw- of verbouwproject.

Wil jij ook meer tijd om te genieten? Wij zorgen voor een zorgeloos proces.

ooms employees during work

Al meer dan
65 jaar ervaring

Vanuit onze thuisbasis in Rijkevorsel richten we ons op de volledige provincie Antwerpen en de aangrenzende delen van Limburg en Vlaams-Brabant.

Onze grote kracht schuilt in het sterke team van vakmensen. We kunnen dagelijks rekenen op meer dan 100 eigen medewerkers en vaste, streng geselecteerde bouwpartners.

Project in de kijker

Kruispad in Oud-Turnhout

Een project van 7 moderne en zéér energiezuinige woningen met een E-peil van (bijna) 0. De ligging is uiterst rustig en aangenaam, terwijl de inrichting nog volledig naar eigen smaak en budget afgewerkt kan worden.

Interesse? Bekijk het project en neem contact op.

Bekijk het project

Aan de slag bij Ooms? Ontdek hier onze vacatures.

google-site-verification: google366a1f52bf4db2b4.html